Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Rahanpesijä
elo 22, 2019, 09.00
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Jalkapallo
Vastaukset: 599
Luettu: 47202

Jalkapallo

kimmokammo kirjoitti: elo 22, 2019, 00.46 itse olen sitä mieltä että Xavin ikääntyminen lopetti sen death-by-passing pelin, ei siltä saanut palloa kukaan kun jalat liikkuivat, eikä espanjan peli ole ollut sen jälkeen samaa. Olihan se nyt saakeli kun jätkällä oli 150 syöttöä matsissa +99% tarkkuudella. En ole ennen nähnyt enkä tule enää näkemään
niin älykästä pelaajaa.
Olisin taipuvainen uskomaan tähän. Espanjalla oli silloin kyllä usempi muukin pelaaja, jotka kykenivät tuollaiseen pelitapaan. Sillä sopivia yksilöitähän tuollainen juuri vaatii keillä on paitsi riittävä taito myös sopiva asenne tuollaiseen pelitapaan. Ei läheskään kaikki taitavat yksilöt kykene tuollaiseen kärsivälliseen siirtelyyn.
Rahanpesijä
elo 21, 2019, 11.53
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Jalkapallo
Vastaukset: 599
Luettu: 47202

Jalkapallo

Lasse Candé kirjoitti: elo 20, 2019, 19.11
Espanjalainen peli silti miellytti monien silmää ja spekuloin että se perustuu siihen, että nämä haluavat nähdä jatkuvia onnistumisia yhdeltä joukkueelta ja helposti katsottavaa jalkapalloa. En väitä omia mieltymyksiäni paremmiksi. Tahdon itse nähdä enemmän kaaosta ja järjestelmällisyyteen pyrkivien joukkueiden pelin rikkomista, mutta ennen kaikkea kovaa tasoa.
Itse pidän eniten juuri tuollaisesta espanjalaistyylisestä pelaamisesta. Muistan kuinka Saksan peliä arvosteltiin joskus kauan sitten siitä, että pelattiin varman päälle ja syötettiin tarvittaessa taakse päin yms. Itse pidän juuri siitä, ettei pallosta luovuta turhan takia: hierotaan ja hierotaan ja hierotaan, ja sitten BUM, pallo maaliin. :) Itse pallopelejä oman osani pelanneena mua ärsyttää aivan älyttömästi ns. "kuningassyöttöjen" liiallinen viljeleminen. Eli kun pelaaja turhan usein yrittää omiin taitoihinsa nähden aivan liian vaikeaa, onnistuessaan loistavan maalipaikan luovaa syöttöä...se on idioottimaista ja helvetin ärsyttävää. Pallo annetaan vastustajalle aivan ilmaiseksi.