Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Rahanpesijä
huhti 19, 2018, 12.20
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä
Vastaukset: 44
Luettu: 6466

Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä

Mulle oli outo nimi ja kannatti googlettaa. Wikipediassa on hauska tarina leBellin haasteottelusta Milo Savagea vastaan. Hurjaa meininkiä :)

Mulle on kerrottu seuraavanlainen judotarina, paikkansa pitävyydestään (ja saatan yksityiskohdatkin muistaa väärin) en tiedä. Eikä ollu treeneissä: Kauan, kauan sitten kun judokin oli vielä pienempää oli ruskean vyön kokeeseen päästetty eräs nainen, mikä sinänsä on jo epäilyttävää, että naisia yleensäkään päästettäisiin minnekkään keittiön ulkopuolella. Joka tapauksessa tää nainen suoriutui hyväksytysti muista osioista mutta kata ei mennyt läpi. Ei siinä mitään, uutta matoa koukkuun. Seuraavalla kerralla kata meni läpi mutta hylsy tuli muusta osiosta. Nainen puki ruskean vyön kokeen jälkeen päälleen koska koki suorittaneensa hyväksytysti kokeen: toisen osan aikaisemmin, toisen myöhemmin. Legenda kertoo, että nainen oli räiskyvä persoona, eikä kukaan isoista herroista uskaltanut käydä informoimassa, että tämän ei ollut sopivaa käyttää ruskeaa vyötä. Ja hän käytti ruskeaa vyötä siitä lähtien elämänsä loppuun saakka.