Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

ninja
helmi 15, 2017, 18.38
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Marc MacYoung
Vastaukset: 35
Luettu: 17442

Marc MacYoung

:D

ninja
helmi 9, 2017, 23.49
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Marc MacYoung
Vastaukset: 35
Luettu: 17442

Marc MacYoung

Andy kirjoitti:Kolmannekksi viestissä nimenomaan kysyttiin mielipidettä, ei perusteluja sille.
Lähinnä toivoin jotain kommenttia itse videoon ja sen sisältöön, mutta nähtävästi kummallakaan herralla ei liiennyt mielenkiintoa katsoa videota.
ninja
helmi 9, 2017, 20.23
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Marc MacYoung
Vastaukset: 35
Luettu: 17442

Marc MacYoung



Herralta oli ilmestynyt video youtubeen puukkotappelusta. Olisikohan 90-luvun alussa tehty pätkä? Joka tapuksessa, ymmärtämättä entuudestaan veitsimittelöstä tuontaivaallista, katselin mielenkiinnolla läpi.

Muutama huomio mitkä jäivät soimaan päähän:

-Mcyoung puhuu siitä kuinka veitsenterän pitää olla samassa kulmassa kuin iskun liikerata. No tämähän on ihan loogista, että terä leikkaa paremmin oikeassa kulmassa. Tuli vain mieleen, että kuinka tietoisena pysyy jostain terän kulmasta jos on puukkohippasilla jonkun kanssa? Lisäksi, kuinka paljon pielessä teräkulman tarvitsee olla jotta vaikutus näkyy, puhutaanko jo parin asteen heitosta?

-Toinen hiukan huvittava toteamus aivan lopussa: "voittaja päätyy 20vuodeksi vankilaan ja häviäjä hautausmaalle". Itse näkisin, että jos vaihtoehdot tässä niin on ainoastaan häviäjiä. PAitsi tietenkin suomessa jossa voittaja saa ½-vuotta ehdollista.

-Jenkeissä jossa perjaatteessa jokainen on oikeutettu kantamaan ampumaasetta, tuntuu hiukan omituiselta alkaa käyttämään veistä.

-Hiukan sulateltuani näkemääni, tuosta voisi aloittelija/normi kadunmies saada ihan hyvän perussetin itselleen. Asiathan kerrotaan selkeästi ja perustellaan. Asento, iskutekniikka, puolustus/suojaus, koko paketti pidetään yksikertaisena.

Mitä mieltä potkulaiset?