Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 7 tulosta

SirSamuel
touko 4, 2019, 20.59
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85300

Poliisin työ

En tiiä lukuja mutta kyl ne täällä Mansessa 2-5 viikossa joutuu nujuileen. En tiiä onko huumeet liian halpoja vai MT ongelmat liian huonosti hoidettuja vai nämä yhdessä!?! Onhan se kiva kun noita naisia on kentällä, koska mieluummin kauniimman sukupuolen kanssa juttelee kivoja ja tuijottelee silmiin kun karvasen karjun. Sit jos aletaan piripsykoosin kanssa meneen viikkoliikuntaan niin silloin oikeesti kaipaa muutakin kuin judon peruskurssin käynyttä tyttöä tai kirjaviisasta poikaa. Se pelkkä teiseri kun ei tuo mitään etua esim. juuri tollaselle amfetamiinivempulan kanssa. Se suakeli potkii taas kattolamppuja kun virta lakkaa kulkemasta. Kävi tossa töissä hiljattain niin, että todellista vauhtiveikkoa kun yritettiin laittaa pienen vartijan ja vielä pienemmän konstaapelitytön(hän oli niin nuori, että uskallan tytötellä) kans nivaskaan niin tiellähän ne oli kummatkin ja pipiä tuli :( Onneks oli toinen konstuista käyny koulunsa silloin kun oli pituusrajat miehillä ja onneks oli hänkin ähistelly piripäiden kans ennenkin. Se tiesi kuinka pelata sitä peliä! Ja rumaksihan se meni. Oli pannahinen sentään sellane painoluokassa +88 oleva osa-aika narkkari ja osapäivä kuntoilija, eikä mikään tärisevä zombi.

Siinä vaan pohdittiin, että jos partioon sattuu se lukutoukka ja pieni tyttö ja kohdehenkilöksi se justiin linnassa ittensä kovaan kuntoon pumpannu muutohuumeveijari niin huonoa on jälki. Sehän pentele kun ei tiedä, että poliisihan se siinä on vaan luulee niitä konstuja jukkapalmuiksi, joista välttämättä pitää saada lehdet irti.
SirSamuel
maalis 25, 2016, 21.12
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85300

Poliisin työ

Ennaltaehkäisy ja/tai tiedustelu tietysti riippuu muistakin maista. Siis heidän reagoinnista tai reagoimattomuudesta ja tiedonjakamisesta. Pohdinnassa itse ajattelin lähinnä sitä tilanteen hoitamista jos se kranaattivyö kaveri on jo vetänyt sokan irti. Jokela ja Kauhajoki varmasti toi siihen 'työkalupakkin' lisää malleja. Sitä tämä kyynisen mielipiteen omaava kaverini tarkoitti, että konstaapelit loppuisis ainakin kesken.

Varmasti sitä Ranskassa(kin) on kaivettu reservistä kaikki mahdolliset ja kynnelle kykenevät, jotta on päästy siihen määrään poliiseja mitä kadulla nykyisellään partioi. Ainakin reissuhommaa tekevä sukulaismies puhui, että jouluostoksilla Ranskassa oli korukauppaan mennessä joutunu näyttämään passinsa jollekin police de offiseerille :lol:
SirSamuel
maalis 24, 2016, 11.54
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85300

Poliisin työ

Kyllä sitä meidän, jotka asumme alle 50km päässä pääpoliisilaitoksesta vielä jotensakin kelpaa elää siinä kauniissa ajatuksessa, että poliisi ehtii hoitaa! Vaan orpoa on kaverillani joka asuu Pellon sysimetsissä. Siellä toki kriminaalitkin on harvemmassa mutta silti. Poliisi porhaltaa sinne huonoimmillaan Torniosta(130km), elleivät ole keikalla! Eikä se ole varmasti läheskään pisin matka mitä joutuu pilliajoa suhaamaan..puhumattakaan jos putkalle viedään!!! Erään kaverini kans joka tossa POLAMK:issa nyt opiskelee puhuttiin Ranskan iskujen jälkeen, että kuinka mahtais Suomen maassa riittää miehet moisen hässäkän hoitamiseen. Hän oli vakaasti sitä mieltä, ettei riittäis alkuunkaan mutta minä en ehkä ihan noin radikaaliksi lähtis!!! Mitäs mieltä täällä olevat poliisimestri-Sisut(tai sellaiseksi opiskelevat) ovat asiasta???
SirSamuel
helmi 8, 2016, 01.09
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85300

Poliisin työ

Eipä olisi nykypäivänä enää tunkua pääsykokeisin jos tuota fyysistä olomuotoa poliisilta vaadittaisiin...siis nyt tietenkin tarkoitan noita viiksiä!!! Suomiräpissä tästä kaverista on tehty biisikin " onclick="window.open(this.href);return false; :D :D :D
SirSamuel
helmi 19, 2013, 12.17
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85300

Poliisin työ

Moraalin heikkenemiseen(tai vahvistumiseen) liittyen kuinka paljon on kurssien sisäistä kilpailua ja kuinka verissä päin haetaan sitä mahdollista virkaa, jos tiedossa on, että kurssista vain tietty määrä saa duunipaikan??? Tuskin nyt sentään on mitään tositelkkarista nähtyä juonittelua, selkään puukottelua ja kusetusta oman menestymisen nimissä :badgrin:
SirSamuel
huhti 5, 2012, 12.36
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85300

Poliisin työ

Jos en olis varma ettei noin nopealla tahdilla ehdi päätöksiä tulla/tehdä niin vois jopa sanoa, että tämän Oriveden pyssysankarin temppu oli ajallaan tehty! Just ku oli poliisin määrärahoja leikkaamassa pienestä olemattomaksi niin tulikin pikkukyliin tarve VÄHÄ isommalle tehtävälle! Sit kun jossain Lapin korpimailla sattuis vielä jonkun isosti silmää tekevän sukulaiselle joku tilanne jossa sitä poliisi partioo joutuu odottelemaan neljättä tuntia niin saatais Oulun yläpuolellekin jokunen partio lisää.. :D
SirSamuel
touko 19, 2010, 23.09
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85300

Poliisin työ

PDC kirjoitti:
bodyguard kirjoitti:
PDC kirjoitti: Miten suhtaudut väitteeseen, että huppu poliisit olisivat olleet karhuryhmästä tai suposta? Ei siis minun oma väitteeni.
En tiedä miksi Karhuryhmää olisi käytetty jonkun yksittäisen hipin kiinniottamiseen. Supon miehet ei taas taida puolestaan paljoa haalareissa tetsata (ja miksi helvetissä Supoa kiinnostaisi joku yksittäinen kylähullu).
Luulen, että Supo "yhteys" on saatu siittä, että Markon asia olisi jotenkin sellainen joka halutaan vaieta. Eli tämä
Ihmisestä 75 % on vettä, tämä ei ole seisovaa vettä, vaan se vaihtuu tasaisena virtana. Markon mielestä tätä virtaa ei tulisi luovuttaa monikansallisille monopoliyrityksille mistään syystä. Ongelma on maailmanlaajuinen, vesiä on ryöstetty ympäri maailmaa ja tilanne vain pahenee. Hyviä esimerkkejä ovat vesi-Esan ja Vellamon tapaukset. Myös Riikka Söyring on kirjoittanut omaan blogiinsa vesikaupoista. Suomalainen pohjavesi on palkittu toiseksi parhaimmaksi juomavedeksi maailmassa. Vesi on jo öljyäkin arvokkaampaa. Olisitko sinä valmis luopumaan vedestäsi?
http://www.supportmarkosihvonen.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Koska hänen mukaansa suomen pohjavesiä ollaan aikeissa myydä ja putkea on rakennettu jo 100km. Olisiko tällainen asia "Supon asiaa"? Ja huom! nämä kaikki väitteet ovat jonkun muun kuin minun itseni esittämiä.
HMMM??? Salaliittoteoriat ovat hauskoja :lol: Niihin voi uskoa, pitää kakkapuheena, jatkaa levittämistä koska pitää kakkapuheena,niitä voi keksiä itse, tuomita jokaisen joka niistä puhuu hulluksi tai niistä voi jopa saada itselleen kutinaa pään sisäpuolelle Tässä nimeomaisessa jutussa kiinnostaa ihan yleisesti se, et mihinkä tätä maastamme vettä poistavaa putkea olis 100 km rakennettu 'valtion piikkiin' kenenkään huomaamatta? Vaikka en mikään maanrakennusalan erikoismies olekaan niin sen verran tiedän ettei sellaista pätkää kukaan lapiolla maahan piilota....