Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 3 tulosta

Vanhakankea
kesä 23, 2018, 11.07
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Defendo
Vastaukset: 1568
Luettu: 249453

Defendo

Mjölnir kirjoitti:
kesä 22, 2018, 20.37
Tuossa on pari ongelmaa: ns. normaalit ihmiset EIVÄT ole kiinnostuneita omasta turvallisuudestaan, varsinkaan koko perhe
Onko oikeasti niin, että eivät ole? Vai onko niin, että ihmiset on "kuohittu" uskomaan, että viranomainen ehtii joka paikkaan turvaksemme?
Mjölnir kirjoitti:
kesä 22, 2018, 20.37
Lisäksi, esimerkiksi, minä en voin näyttää omaa sotamoodiani perheelleni. Se olisi liian turvallisuuden perusrakenteita järkyttävää. He ovat nähneet jotain viitteitä ulkomaanreissuilla, kun joku on yrittänyt tulla ryöstämään tai taksikuski on yrittänyt kusettaa, mutta ei koskaan ole jouduttu sinne rajan yli.

Jos ei mennä millään nami-nami- linjalla treeneissä, niin se ”real deal” voisi olla aika järkyttävää. Kun vanhempien kuluu olla se turvallinen ja tasapainoinen hahmo
Mä olen ilmeisesti tehnyt jotain lastensuojeluilmoitusta vaativaa, koska olen kertonut lapsille, että iskä puolustaa perhettään oikeudetonta hyökkäystä vastaan kykyjensä mukaan tarvittaessa niin, että hyökkääjää sattuu enemmän. Minusta lasten on hyvä tietää tämä. Ollaanhan me sotilasvalassa sitouduttu jopa tappamaan...

12 vee poika on myös laittanut luokan kiusaajan kuriin "WWE-leikillä" (ei olla suuresti huudeltu kamppailuharrastuksesta). 3 kertaa koitti ja nyt ei enää ole pojan eikä luokan pienempien kimpussa.

Me ollaan siis käsitelty itsepuolustusta oikeudetonta hyökkästä vastaan jo aika nuoresta iästä lähtien. Saapa nähdä millaisia psykopaatteja ollaan kasvatettu...

Varmaan tuolta nami-namin ja "Real Dealin" välistä löytyisi joku välimaasto, josta voisi rakentaa perheille sopivan turvapaketin. Jo sekin, että muut perheenjäsenet, eivät jäätyisi ja noudattaisivat käskyjä, olisi mielestäni iso edistys.

Yritän itse sovitella Defendon aloituksen lähitulevaisuuteen, joten ajatuksent varmaan kehittyy.
Vanhakankea
kesä 22, 2018, 17.32
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Defendo
Vastaukset: 1568
Luettu: 249453

Defendo

JanneM kirjoitti:
kesä 21, 2018, 10.07
Tuo ei olisi lainkaan huono idea...
Sinne ei ehkä saisi kokonaisia perheitä mukaan, mutta perheensä suojelusta kiinnostuneita vanhempia.
Voi tosiaan olla, meiltä tulisi ainakin koko perhe. :-)

Perhe vaan taitaa tuollaisena "sosioekonomisenayksikkönä" olla sellainen, että sen olisi hyvä käydä kurssi yhdessä. Henkilösuojaksessahan ei taideta yleensä suojauksen kohdetta kouluttaa vaikka pelisäännöt tietty käydään lävitse. Perhe on siis jossain siellä itsepuolustuksen ja henkilösuojauksen välimaastossa ja minusta olisi hyvä, jos he toimisivat jollain tavoin yhteen harjoitellusti.
Vanhakankea
kesä 18, 2018, 18.33
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Defendo
Vastaukset: 1568
Luettu: 249453

Defendo

Terve,

onko olemassa "Defendo Family"-pakettia? Eli kuinka paljon Defendossa on "kohteen suojausta"? Itse tulee liikuttua paljon perheen kanssa ulkomailla ja joitain skenaarioita ollaan käyty lävitse. Esimerkiksi se, että jos käskytän perhettä jossain tilanteessa, niin teinit ja vaimo ei käy pullikoimaan vaan nousevat autoon viivyttelemättä. :-)

Muksut alkaa olla sen ikäisiä, että joku 2 päivän Defendo Family-leirikin voisi ohjata ajatusmaailmaa oikeanlaisen varautumisen suuntaan vaikka tokihan itse olen melkoinen expertti. :-)