Haku löysi 1 tuloksen

Joeli T.
heinä 14, 2014, 10.58
Keskustelualue: Ylähuone
Aihe: Kansainvälinen keskiaikainen täyskontaktilaji Suomessa (Buhurt)
Vastaukset: 56
Luettu: 25576

Kansainvälinen keskiaikainen täyskontaktilaji Suomessa (Buhurt)

Nyt täytyy sanoa että lajia kokeilleena Susikukon ja Jurin isännöimässä, testaa taitojasi maajoukkueen taistelijaa vastaan -tyylisessä rähinässä, kyse on aivan tajuttoman kovasta setistä.


Se miltä täydessä panssarissa helevetin raskaana mutta lähes kuolemattomana tankkina toista samanlaista vastaan nujuaminen tuntuu pienessä hapettomassa kypärässä puolisokeana on aikasta siistiä. Tai siis, lainakamppeethan on aivan uskomattoman persiistä mutta itse tappelu oli hauskaa ja oikeastaan fyysisesti rankempaa kuin mikään muu kamppailuvääntö mitä on tullut parin viime vuosikymmenen aikana kokeiltua. Kuvittele, että kevyessä matsaamisessa happi loppuu ja sykkeet hipoo kahtasataa. Senkin huomasin kuinka toimivia ja vaarallisia historialliset tekniikat voivat olla. Käytännössä puoliajattelemattomuuttani survasin miekkani kaverin panssarista sisään kunnes tajusin että eihän näin voi sivistysvaltiossa tehdä. Lajissa on siis tarkkaan määritety setti laillisia tekniikoita ja muu on kielletty.

Stoorit testohuuruisista venäläisistä jotka saavan maan jääkiekkomaajoukkueen vaikuttamaan kilteiltä kuorotytöiltä saivat minussa aikaan vaikutelman että kuka tahansa noihin kansainvälisiin kisoihin lähtee, tulee jakamaan tiimikavereidensa kanssa mielettömän yhteishengen siitä miten jätkät ihan aidoisti asettavat oman terveytensä toveriensa huomaan vahtiessaan toistensa selkiä samalla kun runnovat vastapuolta tunnistamattomaan muotoon.