Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Feenix
joulu 16, 2005, 15.41
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47637

KungFuMiäs kirjoitti:
Ja tietty silloin tällöin aina ne turpaanmättöunet joissa omilla iskuillasi ei ole mitään vaikutusta siihen kohteeseen, ja koko ajan vaan odottaa että milloin se lyö......
Näitä minä näen aika usein jos tulee sellainen uni että sen muistaa. Minun versiossa kehoni tuntuu niin raskaalta että juuri ja juuri pystyn nostamaan käden ylös, sitten sieltä tulee 1-5 äijää normaali vauhdilla ja mättöö turpaan. Viimesin mitä muistan oli että joku teki täysin holtittoman ja surkean shootin jalkoihini, en pystynyt estämään sitä millään kun keho oli niin raskas että en saanut itseäni liikkumaan.
Minulla taas on aina niin, että voitan ne turpiin mättäjät vaikka millä. Kerran taistelin mummolan metässä 5 triadin jäsentä vastaan rautaputkella, kun heillä oli katanat. Voitin satanolla ne kaikki, mutta sitten paikalle tuli pääbossi joka oli hyvin vaikuttunut kyvyistäni pähittää sen parhaimmat miehet huonosti tasapainotellua rautaputkella (älkää kysykö), ja sitten se vannoi että häntä minä en voita. Otimme oikein kunnon mahtijeefiilistely asennon ja sitten heräsin. DÄMN.
Feenix
joulu 16, 2005, 15.37
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47637

Ou jea, minä näen joka yö niin häröjä unia, että ei ole rajaa. Kaikkia en edes muista ja nitä joita muistan on niin paljon, että menisi ikuisuus niiden kertomiseen.

Mutta jos nyt kertoisin ainakin tuon uusimman unen, joka oli toissa yön satoa.

Eli minä ja kaksi ystävääni olimme menossa Ozzy Osbournen konserttiin. Olimme menneet jo paikoillemme, kun meille tultiin sanomaan että Ozzy oli murhattu kanan luulla ja syy miksi meidän kutsuttiin konserttiin oli se, että meidän pitäisi selvittää murha.

Menimme sinne huoneeseen ja siellähän pimeyden ruhtinas makasi ketarat levällään ja sen vieressä oli ninja, joka pelasti pokemoneja jostain luolasta. Se ninja sanoi että meidän pitää mennä maalle selvittämään murhaa. Niin me lähdimme sinne.

"Maalla" oli ihan kunnon maalaistalo, jota ympäröi viljaisat kaurapellot jolla hyppi eloveenatytön kummitus. Menimme nukkumaan sen talon yläkertaan ja yöllä se eloveenatyttö muuttui ihmissudeksi ja yritti syödä meidät. Lähdimme pakoon menneisyyden englantiin ja siellä pääsimme pyöreän pöydän ritareiden jäljille. Joku heistä oli murhannut Ozzyn, tosin ei selvinnyt kuka, koska heräsin ennen lopullista ratkaisua.

Uneen kuului myös pitkä pätkä jotain kirjaa, jota kaverini luki meille. Siinä kirjassa oli todella kauniita, vesiväreillä maalattuja kuvia. Sen lisäksi yhdellä sivulla luki: Ruotsalaiset aina sukeltavat.

Eeettä näin. Olen vieläkin hieman epäselvillä vesillä uneni takana olevasta filosofiasta, mutta uskon sen kiteytyvän tuohon ruotsalaisten sukeltamiseen.