Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

MikaM
tammi 20, 2017, 11.06
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Nunchakuista
Vastaukset: 76
Luettu: 6998

Nunchakuista

MarkkuT kirjoitti:
Mjölnir kirjoitti:
Snake-Master kirjoitti:Ja jos muistan oikeen, niin syykin nunchakujen käyttöön taisi olla: ne olivat äänettömiä, jos vertaa tuliaseisiin.
Tässä ei ole kyllä mitään logiikkaa, jos halutaan tuliaseeseen rinnastettavan tehoinen ase, mutta joka on äänetön, niin teräase on aivan ehdoton mihinkään nunchaan verrattuna
Pakko sanoa, että hymyilin ääneen tuolle kärmemestarin kommentille, kun mielessäni kuvittelin, millainen mäiske ja älämölö siitä seuraisi, kun yrittäisi hakata jonkun nuntsalla hiljaiseksi.
:smt003
Ja kun lisäksi koko Black Panthers liikkeen kokoavia ajatuksia oli tuliaseiden (kivääri, haulikko) laillinen kantaminen...
MikaM
tammi 10, 2017, 13.42
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Nunchakuista
Vastaukset: 76
Luettu: 6998

Nunchakuista

Äijän ote oli tosi lähellä ketjua, tyypillistä?
Teimme Chuck Norris ja Brucen videoiden perusteella omat nunchat (puusta tietenkin) ja alettiin pyörittelemään. Ja sitten mustelmista parannuttua alettiin lyömään kaverin mutsin kukista lehtiä pois. Kiitosta sateli.
Pehmeä nuncha on vähän kuin pehmustetut käsiraudat, paikkansa kullekkin?