Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

MikaM
tammi 4, 2021, 08.24
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Missä kädet paljasnyrkki"ottelussa"
Vastaukset: 74
Luettu: 12165

Missä kädet paljasnyrkki"ottelussa"

Aihki kirjoitti: helmi 15, 2015, 15.00 Nyt on käynyt huono säkä ja vastassa on paljain käsin pääasiassa nyrkkeilytyylillä iskemään pyrkivä vastustaja. Missä ja miten pitää kädet?

Kummassakin kokeilemassani modernissa JJ:ssa tiukasti opetetaan käsien olevan hanskanyrkkeilyasennossa. Olen tullut pikku hiljaa tulokseen, että tässä ei ole paljon järkeä. Hanskoja voi käyttää iskupehmusteina, mutta paljasta kättä ei voi. Yritin haeskella videoita moderneista paljasnyrkkiotteluista, mutta Google-Funi petti.

Ehdotuksia perusteluineen!
Tää ei ollu kehässä, vaan te ootte jossain rinnakkaisuniversuumissa kahdestaan ilman sivusta sekaantujia. Liukastakaan ei oo jne. Jos se on nekkailija ja sä et oo, niin älä ala nekkailemaan. Joko kaadat sen, potkit sen polvet tai lähet haneen. Tai otat nekkuun. Mut tätähän sä et kysyny.
Jos sulla on lyöntitaitoa, nii voitte sit ottaa matsin ja kattoo kuinka käy. Käsien asento pitäis sit osata peilata sen tyylistä matsata, paljain käsin kun äkkiä alkaa naamaan sattumaan, eikä enää olekaan niin raflaavaa ottaa sparria nakkikioskijonossa. Mut tänhän sä osaat, kun kerran jäit siihen? :P Jos on itseluottamus ja/ tai promillet kohillaan (yleensä kyllä selvempi voittaa), nii voi lähtee kans ottaan alotteet itelle ja ratkasta homma äkkiä. Kokkolan villisika vie voiton.
MikaM
huhti 13, 2019, 20.07
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Missä kädet paljasnyrkki"ottelussa"
Vastaukset: 74
Luettu: 12165

Missä kädet paljasnyrkki"ottelussa"

Eivät oikein uskalla vedellä. En ihmettele. Ei kovin viihdyttävää.