Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

nipsuli
syys 30, 2018, 21.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Matkailu
Vastaukset: 454
Luettu: 43930

Matkailu

MikkeM kirjoitti: syys 28, 2018, 19.20 Viime reissulla käytiin Prahassa ollessa Field ravintolassa 1 Michelin tähti, voin suositella, voitti kevyesti Roomassa olleen yhden Michelin tähden paikan.
Kollega vieraili toukokuussa samaisessa ravintolassa ja kehui kovasti.
nipsuli
maalis 14, 2012, 20.20
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Matkailu
Vastaukset: 454
Luettu: 43930

Matkailu

Mika kirjoitti:
Mika kirjoitti: No niin, kevättä odotellaan. Osaisivatko potkulaiset suositella huokeaa majoitusta Pariisissa ja Amsterdamissa?

Kiitän jo etukäteen :bow:
Kertokaa nyt, prkl :D

Varaamme majoituspaikat varmaankin loppuviikosta. Voin sitten kertoa valinnoistamme. Matkan jälkeen kerron millaisiksi ne osoittautuivat.
Oon aina vaan kaivanut jonkun hostellin/hotellin hostels.comista tai hotels.comista. Jos nyt ei ole kovin tarkka sisustuksesta niin melko hyvin ne on tehtävänsä täyttäneet. Ei nyt vielä mitään kovin järkyttäviä paikkoja ole osunut kohdalle :lol:
Amsterdamissa oltiin jossain hostellissa (en nyt muista nimeä :( ) joka oli Warmoesstraatilla. Huomattiin kaverin kanssa sitten että se olikin melko lähellä sitä punaisten lyhtyjen aluetta :smt003