Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Lasse J
marras 26, 2009, 13.20
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteet
Vastaukset: 2944
Luettu: 439590

Tositilanteet

[quote="Lasse Candé"]
. Jos on 140kg pelkkää lihasta ja elelee 50kg naisen kanssa, ei sillä tiedolla ole tuon analyysin kannalta mitään väliä että jotkut miehet pahoinpitelevät kotona naisiaan ja nämä jutut päätyvät tilastoihin. Jos taas on se 50kg nainen ja mies vaikuttaa potentiaaliselta pahoinpitelijältä voi olla paikka miettiä asiaa toisessa valossa.
[quote]

Offtopic Naisasiatutkijan kysymys miehelle: "Milloin olette lopettaneet vaimonne hakkaamisen?"
Lasse J
marras 25, 2009, 09.58
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteet
Vastaukset: 2944
Luettu: 439590

Tositilanteet

Älkää unohtako huumehörhöjä! Olen joutunut itse/nähnyt useammankin randomtilanteen (vastaanottava puoli ihan selvinpäin), joissa huumeissa ollut tyyppi käy syystä tai toisesta keskellä kirkasta päivää kadulla kutakuinkin ensimmäisen "väärännäköisen" vastaantulijan päälle. Ei väliä onko kyseessä mies vai nainen.

Allekirjoittaneelle sattui parisen kuukautta sitten seuraavaa: Astuin työpäivän jälkeen kadulle, sytytin tupakin (juu, paha paha :-) ja lähdin kävelemään raitiovaunulle. Samassa vastaantuleva uusiospurgu yritti napata tupakan suustani. Blokkasin, kyynerlukotin ja potkaisin tyypiltä jalat alta. Siinä se istui hetken hämmentyneenä maassa ja ylös noustua (annoin nousta) alkoi hirmuinen älämölö ja uhoaminen. Onneksi viereisen Alkon vartija tuli paikalle (oli kuulemma häiriköinyt jo siellä) ja otti tilanteen ns. haltuun.
Lasse J
marras 7, 2009, 18.42
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteet
Vastaukset: 2944
Luettu: 439590

Tositilanteet

Olin kolmisen vuotta sitten Turkissa Alaniassa lomailemassa. Hotellin ja ns. baarialueen välillä oli parisen km väliä. Opas varoitteli jo tullessa, että jo menette baarialueelle, niin tulkaa yöllä taksilla takas... Joopa joo, kyllähän ne varoittelee, eihän sitä meikäläiselle mitään satu!

Tapasin kivan suomalaisen misun siellä ja klo 5 aamulla lähdetään sitten kävelemään kohti auringonlaskua (ja meikäläisen hotellia ;-). Ollaan kaksin kadulla ja yhtäkkiä jostain ilmestyy kaksi kollia kävelemään perässä. Hidastan vauhtia ja siirrän daamin seinän puolelle turvaan ja sanon naiselle et katsotaan josko kävelisivät ohi.

No eivät kävelleet, vaan toinen kaveri alkoi huonolla englannilla jotain jutustamaan. Totesin kaverille, et sorry, en nyt jaksais jutella kun olis tällaista muunlaista - kiinnostavampaa - juttuseuraa tässä vieressä. Yhtäkkiä kaverin käsi singahtaa kohti mun kaulaa; yritti ilmeisesti repäistä kultaketjut kaulasta.

Refklesinä (kiitos kataharjoittelun) mursin kaverin ranteen lennosta haito-vääntö yhdistelmällä - ja kunnon kian kanssa. Kundi tuijotti haavi auki "rentona" roikkuvaa kättään. Otin kamaen ja siinä vaiheessa tyypit otti ns. Ritolat.

Adrenaliinipiikki iski myöhemmin ja mamma meni ihan sekaisin, ei tullut mun hotelliin vaan lähti omaansa tärisemään. Ja se haitokäsi oli 3 pv aika turvoksissa...