Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ile
elo 24, 2014, 18.27
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvallisuusalalla työskenteleminen?
Vastaukset: 140
Luettu: 26335

Turvallisuusalalla työskenteleminen?

T-T kirjoitti: Mutta tuohon itse asiaan, niin jotenkin tuntuu että miehellä on palaset loksahdellut kohdilleen, ja tilaisuudet on käytetty hyväkseen ammattimiehen tunnollisuudella.
Koska kyse ei ole siitä, ettei suomalaiset olis huippuja tuon tyylisissä töissä. Kyse on enemmän siitä, että sen saa mahdollisuuksien avulla todistaa.
Varmaan näin. Mutta varmaan joissakin kuvioissa on mahdollista hyödyntää suomalaisten ok tai neutraalia mainetta?

Mutta joo, totuus tolla kentällä on varmaan tarua ihmeellisempää. Itse olen kuullut pikku välähdyksiä, kun yks tuttu jenkki (tai siis jenkki, joka on tutun suomalaisen mimmin kanssa naimisissa) on tehnyt kiinteistö/turvajuttuja jenkkien lähetystöille eri puolilla, mm. pelasti mitskun arvoisesti yhden henkilön lähetystön raunioista al qaidan ensimmäisen tai toisen ison iskun jälkeen Dar es Salaamissa 90-luvun lopulla. Itsekin olin siellä vähän aikaa vuonna 2000 ja olen kyllä kokenut sen, miten liikkuminen on siirtymistä maasturilla yhdestä turvallisesta paikasta toiseen... Mutta eihän siellä edes mitään varsinaista tilannetta ollu päällä (ebolaa oli ollut kyllä naapurissa Ugandan puolella aiemmin samana vuonna...)
Ile
elo 24, 2014, 01.44
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvallisuusalalla työskenteleminen?
Vastaukset: 140
Luettu: 26335

Turvallisuusalalla työskenteleminen?

Varo ny vähän mistä haaveilet...

Aikasta reipasta meininkiä kyllä, se kidnappaajan mutsin kaappaaminen yms.. :D

Kova juttu, että pyöräyttää yksityishenkilönä tollasen bisneksen käyntiin.