Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ile
heinä 9, 2019, 01.26
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: BJJ Fake black belt Suomessa
Vastaukset: 16
Luettu: 20814

BJJ Fake black belt Suomessa

Lasse Candé kirjoitti: heinä 9, 2019, 01.09 Kiva nähdä Ile lomatunnelmissa. :occasion5:

:D
:D Mites tämä tyylitellen esitetyn reppuretkeilijä-rakastajan kommentti liittyy mitenkään yhtään mihinkään vai onko moderointilinja muuttunut ja rajusti takaapäin henkilöönkäyvät hyökkäykset täysin sallittu? Siinä tapauksessa osataan sitä täälläkin: no ni, riisu kimo-no ni.
Ile
heinä 9, 2019, 01.01
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: BJJ Fake black belt Suomessa
Vastaukset: 16
Luettu: 20814

BJJ Fake black belt Suomessa

JanneM kirjoitti: heinä 8, 2019, 11.50 S.L. pyöritti Kalajoella kamppailuseuraa ja esiintyi BJJ munstana vyönä ja vapaaottelun Pohjoismaiden mestarina. Piti BJJ vyökokeita ja myönsi vöitä.
:) ei hyvää päivää mitä perttipasasia.

Miettikää nyt Btw muutenkin pienessä skepsis-hengessä, että mitä tää kamppailulajien historia on oikeesti ollu kun jengi vaan uskoo.

Lähtisitkö muuten harrastamaan juoksua, jalkapalloa tai kuulantyöntöä sellaisella mainoslauseella, että ”meillä opetetaan sitä täsmälleen samalla tavalla kuin 130 vuotta sitten ja meille on tietysti tärkeintä että sitä metodia ei muuteta, koska liikuntapedagogia ja valmennustietoushan ei ole voinut kehittyä tänä aikana”?

(Mitenköhän noin kaksi edellistä kappaletta muuten liittyivät toisiinsa? Ja miten tämä liittyy siihen, että joku on feikannut vyön itselleen? Vinkki: isossa kuvassa liittyy)

No, mäkin käytin hyvän tovin teinivuosistani siihen koryu-höpöhöpöön, jossa miekan piti pysähtyä parin sentin tarkkuudella tiettyyn asentoon sen jälkeen kun oli leikattu kaveri jostain kohtaa about kahtia. Ja mäkin uskoin, että se joku setä, joka halusi päättää - ja varsinkin kertoa muille - miten se juttu pitää tehdä oli varmaan tosi viisas ja tiesi paljon paremmin kuin muut.

Tää oli siis täysi ootee ja ei liity mitenkään erityisesti brazilian wax jutsuun vaan siihen miten kamppailulajeissa on ylipäänsä ollut helppo huijata ennen kuin data liikkui liukkaasti.