Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ile
maalis 17, 2021, 10.23
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Ravintoloiden kotiinkuljetus
Vastaukset: 47
Luettu: 3823

Ravintoloiden kotiinkuljetus

HS:n jutun otsikko sopii vähän huonosti tämän ketjun nimeen. Laitan nyt kuitenkin tänne, koska artikkeli liittyy myös ruoan kuljetukseen ja lisäksi täällä on näköjään jo aiemmin käsitelty Uberia ja yleisemmin alustataloutta.

Pahoittelen maksumuuria. Oleellista tämän ketjun kannalta on kuitenkin se otsikostakin ilmenevä uutinen, että Britanniassa Uber-kuskien katsotaan olevan työntekijän eikä itsenäisen yrittäjän asemassa.

Päätöksen on tehnyt paikallinen korkein oikeus ja se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kuljettajat ovat minimipalkan piirissä niiltä osin kun oikeasti ovat keikalla (ei siis koske keikkojen odottelua).

https://www.hs.fi/talous/art-2000007864826.html
Ile
tammi 25, 2016, 19.45
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Ravintoloiden kotiinkuljetus
Vastaukset: 47
Luettu: 3823

Ravintoloiden kotiinkuljetus

Kieltämättä hyvä ajoitus kun se Hesarin jutun julkaisu osui syksyllä juuri samaan ajankohtaan Slushin kanssa, jonka vetäjänä Miki vielä edellisenä vuotena oli...