Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Shaolinsi
huhti 2, 2017, 16.29
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Bai Mei
Vastaukset: 28
Luettu: 11286

Bai Mei

Pääsin treenaamaan tätä Veepeen kanssa pari viikkoa sitten, kun hän oli minun luona käymässä. On hyvin mielenkiintoista tavaraa ja laji teki minuun vaikutuksen. Voimantuotto on hyvin yksinkertaisen näköistä, mutta toimivaa. Suosittelen kaikkia helsinkiläisiä kokeilemaan tätä hienoa lajia. :peukku:
Shaolinsi
marras 3, 2015, 18.44
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Bai Mei
Vastaukset: 28
Luettu: 11286

Bai Mei

:peukku:

Olen yllättynyt, että myös Pak Meita löytyy Suomesta. Olette pysyneet sen verran maan alla, että olisi mukava lukea lisää Pak Mein harjoittelusta Helsingissä. Minkälaisia asioita treenaatte (esim. mitä liikesarjoja)? Pak Meitakin taitaa olla montaa erilaista (?), joten mitä niistä treenaatte?

[youtube][/youtube]

Onko tämä Fat San Pak Mei samaa lajia?
Shaolinsi
marras 2, 2015, 13.13
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Bai Mei
Vastaukset: 28
Luettu: 11286

Bai Mei

Toisesta ketjusta viesti.
Veepee kirjoitti: -- Mulla on nyt taidosta tahdonvastainen tauko, joten treenailen tällä hetkellä pak meita. Se on eteläkungfua, jossa ei ole varsinaista Sanchinia, mutta sisällöltään ja periaatteiltaan hyvin samankaltainen perustason liikesarja. (Kirjoitin siitä edellisessä sivussa olevassa viestissä, jonka TimoS iloisesti sivuutti.) Pakmeissa tosin perusliikesuuntien (sink, float, swallow, spit) toteutus tehdään räjähtävästi toisin kuin esim. kurkityylien ja naha-ten dynaamisen jännittämisen avulla. Liikesarjojen opetus on kuitenkin sama.
@Veepee, voiko pak meita /Bai Meita opetella Suomessa? Kuka sitä opettaa ja missä? :)