Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Shaolinsi
kesä 14, 2020, 20.38
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulliset pelit, leikit ja kisailut
Vastaukset: 83
Luettu: 14375

Kamppailulliset pelit, leikit ja kisailut



Palaan vielä tähän kukkotappeluun, josta kyselin ensimmäisellä sivulla. Nämä turnaukset ovat kyllä viihdyttäviä. Muistan katsoneeni näitä tuntikaupalla eräässä kung-fu-koulussa vapaa-ajallani hyvän ystäväni kanssa. 😅
Shaolinsi
huhti 8, 2014, 14.46
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulliset pelit, leikit ja kisailut
Vastaukset: 83
Luettu: 14375

Kamppailulliset pelit, leikit ja kisailut

Osaako kukaan sanoa kiinalaisen kamppailulajin nimeä, jossa pitää työntää vastustaja pois kehästä ilman käsiä samalla kun hypitään yhdellä jalalla pitäen toisesta jalasta kiinni molemmilla käsillä? Vastustaja häviää, jos toinen jalka koskee maata tai jos lentää pois kehästä.

Tämä laji oli ainakin joskus suosittu Kiinassa ja muistan katselleeni lajin turnauksia paljon televisiosta Kiinassa 5 vuotta sitten. Näissä turnauksissa oli useita kymmeniä osaanottajia ja tuhansia katsojia yleisössä. Muistan myös, että lajissa tapahtui useita loukkaantumisia.

Kerran tai pari olen itsekin harjoitellut kyseistä lajia (tai harjoitusta), mutta nimeä en nyt muista millään. Tuleeko kenellekään mieleen lajin nimeä? Laji voi olla myös japanilainen, koska turnauksissa oli paljon japanilaisia kilpailijoita. Sen myös muistan varmasti, että lajilla on olemassa joku virallinen nimi. Olisi mukava katsoa lajin videoita youtubesta. Kovia poikia olivat parhaimmat kilpailijat.