Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Kapteeni Ohiveto
loka 10, 2011, 14.35
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Savate
Vastaukset: 92
Luettu: 27250

Savate

Vive la Savate! Tietääkö kukaan onko Suomessa tällä hetkellä aktiivisia seuroja kuin Helsingissä? Niitä on ollut, kuten ketjussakin ilmenee mutta mikähän mahtaa olla nyt tilanne. Asiasta viidenteen yllätyin positiivisesti kun huomasin, että mm. Anderson Silvan ja Nogueira veljesten Black House tarjoaa kaiken vapaaottelulle oleellisen jälkeen myös Savate-tunteja. Hah!

Assautista, sitä aletaan harjoittelemaan vähän ryhmästä riippuen jo peruskurssilla siinä kuukauden paikkeilla. Jos ryhmässä on lähinnä entisiä Formén (tai muiden lajien harrastajia joilla on lisäksi pää paikallaan eli käsitys siitä mitä on "kevyt kontakti") nopeamminkin. Eikä Helsingissä ainakaan katsota kieroon jos peruskurssilaiset haluavat tulla ihan jatkokurssilaisten kanssa assaut-treeneihin, mitä nopeammin sitä parempi ja siellähän sitä oppii.

"Salikisaharjoituksiin" voi loikata tasosta riippumatta ja yritetään löytää suunnilleen saman tasoinen ja kokoinen vastustaja.

Suomesta lähtee Pietariin ottamaan combatia eli täyskontaktia loppukuusta yksi raskassarjalainen (85kg+), mahdollisesti joku assaut-kilpailuihin Ranskaan (en tiedä mitkä skabat) ja naisten combat finaaliin Cambraihin Ranskaan, muistaakseni joulukuussa, nyrkkeilyssäkin useita kertoja kunnostautunut Annukka Volotinen. Suomessa ei tosiaan vieläkään pääse juuri ottelemaan.
Riposte kirjoitti: Onko Suomessa ollut joskus arvokisoja, ja jos niin milloin? Tällä hetkellä en tiedä olevan muuta kuin "otteluharjoituksia".
Kato moro, mitä mies. Joskus 2007 ja sitä ennen oli salikisoja tyyliin HKI vs Mäntsälä, ei tietääkseni sen kummempaa, sen jälkeen on ollut hiljaista silläkin suunnalla kunnes noita simulaatiota alettiin taas pygämään viime vuonna.