Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Vlad Tepes
maalis 18, 2008, 07.02
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Judon aloittaminen "vanhemmalla" iällä
Vastaukset: 123
Luettu: 31017

JanneM kirjoitti: Oisit vaikka huutanut jotain. Tai kampannu ohi kulkiessas, tai jotain... :D
Minä käyn aina silloin tällöin Jyväskylässä, joten pitää yrittää paikata asiaa seuraavan kerran, kun käyn siellä. Jos joskus käyt Kuopiossa, niin tule vaikka meille treeneihin vieraaksi.
Vlad Tepes
maalis 17, 2008, 22.24
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Judon aloittaminen "vanhemmalla" iällä
Vastaukset: 123
Luettu: 31017

JanneM kirjoitti:
judo kirjoitti:Minä en muita tiedä kuin Janne M ja minä. Muita en huomannut katsoa.
Myös D.F. ja Yodhi pääsivät mitaleille, mutta sen D.F. vissiin jo tiesikin. ;)
Muita potkulaisia ei tainnut kisaamassa ollakkaan... Paitsi kuulin sivukorvalla matsiin mennessäni, että joku lukee kyllä potkua. :D Kirjaudu vaan. ;)
Missä oli muuten Vlad? Eikös sun pitänyt olla Kuupiilaisia kannustamassa?
Olin kyllä. Tarkoitukseni oli tulla moikkaamaan sinua matsiesi jälkeen, mutta sitten lähti yllättäen kyyti enkä nähnyt sinua lähellä, joten jäi siksi moikkaamatta. Minä olin siinä missä meikäläisiä pesi.
Vlad Tepes
maalis 6, 2008, 14.37
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Judon aloittaminen "vanhemmalla" iällä
Vastaukset: 123
Luettu: 31017

Minä en näillä näkymin ottele. Norovirus ja influenssa peräkkäin on vienyt kunnon niin alas, että ei ole varmaankaan järkeä tulla mukaan.

Toki jos tuo kunto ensi viikolla normalisoituu, niin tulen ehdottomasti. Nyt on vielä se meno, että eilen treeneissä hengästyin ja hikoilin jo siitä, kun heitin pari ukemia.

Olen suoraan sanoen vähän huolissani tästä terveydentilan laskusta. En tiedä pitäisikö oikeasti käydä lääkärissä jos vaikka tutkisivat onko oikeasti jotain vialla. :cry:
Vlad Tepes
marras 23, 2007, 15.20
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Judon aloittaminen "vanhemmalla" iällä
Vastaukset: 123
Luettu: 31017

Filipino kirjoitti: Pystytreeneissä on ongelmana pystyrandori. Eli tuolloin vahvoissa jalka- ja uhrautumisheitoissa aika usein tulee kiertoja polviniveliin. Noita kyllä aikuisena aloittelijana välttäisin. Mutta yaku-soku-keigo eli jatkuva(sovittu) heittoharjoitelu toimii varmasti vaikkapa pystyrandorin sijaan.
Minä aloitin 25-vuotiaana judon, ja itselläni on jalat kestäneet hyvin. Pystyrandoria meillä on joka treeneissä ja treenaan tätä nykyä lähes joka arki-ilta. Mutta itsekin luulisin juuri pystyrandorin olevan jaloille vaarallista.
Sape kirjoitti: Judossahan ei kyllä saa lukkoja vääntää muualle kuin kyynärniveliin ja näitäkin vasta oranssilla vyöllä (valkoinen, keltainen, oranssi...). Peruskurssilla ja kuntojudossa ei yleensä oteta pystyrandoria.
Meillä tuli lukot ja kuristukset mukaan valkoisella vyöllä, eli heti aloitettua. Meidän seurassa on myös pystyrandoria kaikilla.
Sape kirjoitti: Voin suositella kuntojudoa, tulee voimaa, kuntoa ja luultavasti myös hyviä kavereita kamut. Niin ja judonhan voi aloittaa kuinka vanhana tahansa (jnnut tietysti omassa ryhmässä..)
Judo on mielestäni kanssa loistava harrastus riippumatta siitä millä mentaliteetilla siellä käy ja rajoituksista riippumatta.