Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Vlad Tepes
joulu 3, 2005, 10.30
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Kung fu -kirjallisuutta?
Vastaukset: 43
Luettu: 31127

marcus kirjoitti: Itseasiassa ainakin tuon yi quan kirjan painos on loppuunmyyty ajat sitten, eikä tietääkseni uutta ole vielä tulossa. Eli kirjasto taitaa olla ainoa paikka (kavereiden lisäksi) mistä sitä voi saada.. :D/ (nimim. satunnainen kirjastotäti)

Zhang Chang Wang - Yi Quan (tie terveyteen ja hyvinvointiin)

Tästähän oli puhe?

Yi Quan on mielenkiintoinen laji. Olen itse tuon kyseisen opuksen avulla tehnyt niitä perusharjoituksia ja veljeni tekee niitä jatkuvasti. Hänellä kohta on myös mahdollisuus mennä sitä ihan treenaamaan kun Tampereelle muutti.

Itseäni vaan haittaa aika paljon kirjan asenne. Kun pitäisi uskoa vaikka mitä mystisiä asioita ilman kunnollisia perusteita. Hälytyskellot soivat. Eikös joku näistä Suomen Yi Quan hemmoista ole vielä homeopaatti kaiken päälle, joten hiukan olen skeptinen.

Toisaalta kaikki mitä olen itse kokeillut on ollut antoisaa. Kyllä tuo kirja lukemisen arvoinen on ja kirjastoista saa varmasti helposti.

Olen itsekin ollut kirjastotäti eikun setä. Loistohommaa!