Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 4 tulosta

Vlad Tepes
elo 3, 2005, 14.37
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Kungfun toimivuus käytännössä
Vastaukset: 178
Luettu: 24822

Ronin kirjoitti: Rightey. Mutta edelleen: miten se silmä rikkoutuu jos sitä painaa sormella? Kyllä siihen ruhje tai naarmu voi tulla, mutta että pysyvää sokaisua tai mitään..? :?
Henk koht en usko vielä pitkään aikaan olevani niin viileä ja teknisesti ansioitunut että uskoisin pystyväni turvallisesti silmiin hyökkäämään. En vain haluaisi olla vastaamassa mahdollisista pitkäaikaisista vahingoista. Oikeastaan pitäisi uhan olla melko todellinen, että viitsisin edes oikeasti lyödä nyrkillä naamaan.

Tarkoitin siis, että en usko suurimman osan tavallisista IP tilanteista vaativan sellaisia otteita. Voin toki olla väärässä. en ole mitenkään asiantuntija.
Vlad Tepes
elo 3, 2005, 14.28
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Kungfun toimivuus käytännössä
Vastaukset: 178
Luettu: 24822

Ronin kirjoitti:
Vlad Tepes kirjoitti: Minä en kyllä laittaisi sormea silmiin jos ei ole aivan pakko (hengen lähtö lähellä).
Ööö, millä tiedoilla tuon käsityksen olet saanut? :? Mikä siinä voi aiheuttaa kuoleman?
Olen pahoillani, että kirjoitin epäselvästi. Tarkoitin toki, että jos itselläni on hengen lähtö lähellä, eli tarkemmin sanottuna pelko oikeasta ja pysyvästä vammautumisesta, voisin käyttää noin brutaalia tekniikkaa.

Pitäisi kirjoittaa selkeämmin tulevaisuudessa.
Vlad Tepes
elo 2, 2005, 15.27
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Kungfun toimivuus käytännössä
Vastaukset: 178
Luettu: 24822

sivarinlötkö kirjoitti: Eli ei mitään mitä ei toinen voisi päällä ollessaan tehdä paremmin tai mitä harjoittelematonkaan ei osaisi?
Kaiken lisäksi ne on helpommin sanottu kuin tehty. En ole pitkään aikaan uskonut näiden riittävän. Varsinkaan naiset EIVÄT voi laskea niiden varaan vaikka usein haluaisivatkin. En ymmärrä miksi ihmiset eivät vain voisi treenata lajejaan monipuolisesti tai treenata kahta lajia yhtä aikaa.
Vlad Tepes
elo 2, 2005, 15.20
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Kungfun toimivuus käytännössä
Vastaukset: 178
Luettu: 24822

Ilcaccio kirjoitti: Mitä Kungfuka tekee kun 120kg jässikkä taklaa maahan ja istuu päälle?

Isku kasseille tai sormia silmään tulee näin äkkiseltään mieleen mitä voisi koittaa maasta.

Myöskin kungfuka voisi koittaa ennalta ehkäistä mattoon joutumista liikkumisella, potkuilla, iskuilla yms.
Tyylissäni jota harjoittelen vasta-alkajana (noin puoli vuotta) todennäköisesti vastattaisiin mattotekniikalla. Miksi ei kun se kerta on osa lajia. En kyllä ymmärrä miksi kung fu heikentäisi minun grapling taitoja kun kerta niitäkin harjoittelemme ihan vapaissakin tilanteissa.

Minä en kyllä laittaisi sormea silmiin jos ei ole aivan pakko (hengen lähtö lähellä). se olisi ei paitsi vastuutonta, niin myös aika typerää näin oikeuskäsittelyä ajatellen. Mikäli mahdollista niin munille voisi toki halutessaan yrittää.

Itse asiassa monissa tilanteissa joihin saattaisin joutua veisin mieluiten tappelun maahan. Pyrkisin hallintaotteeseen ja odottamaan portsarin yms apua. Näin ovat ainakin ystäväni onnistuneesti toimineet.