Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

halmehe
kesä 26, 2017, 15.13
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Vanhat suomalaiset tappelutaidot
Vastaukset: 484
Luettu: 235186

Vanhat suomalaiset tappelutaidot

ka1 kirjoitti:Ohhoh, jos pitää paikkansa!
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/107397 ... in jo 1916

Jutusta päätellen "osaavaa" sorttia tappelustaitoihin. Googlettamalla löytyy enemmänkin kuvia ja juttuja aiheesta. Toi tontti mitä mitattiin oli Lystimäessä. Voisi kuvitella, että jotkut alueella asuneet ovat heidän isovanhemmiltaan kuulleet aiheesta.
halmehe
kesä 25, 2017, 23.51
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Vanhat suomalaiset tappelutaidot
Vastaukset: 484
Luettu: 235186

Vanhat suomalaiset tappelutaidot

Muistu mieleen yhden vanhemman herran kertomukset -70 luvun puolivälissä. Oltiin mittaamassa tonttia Espoossa ja alkoi kertomaan mitä oli natiaisena nähnyt. Kyseisessä paikassa oli ollut venäläisten hevostallit ja kiinalaisten linnoitustyöläisten majoitusparakkeja. Jotkut kiinalaisista oli jotain ihme painia harrastaneet ja näyttäneet joillekin paikallisille ruokaa vastaan. Itse olin tuolloin harrastanut vasta vuoden karatea joten sana paini ei hirveesti avannut mitään joten en osannut tarkemmin kysellä. Jälkeenpäin olen tajunnut, että painiltahan moni juttu on saattanut äkkiseltään näyttää.