Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

o.piispanen
marras 24, 2011, 13.16
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Pelit ja pelaaminen
Vastaukset: 74
Luettu: 9643

Pelit ja pelaaminen

Totte kirjoitti: Miten yleisesti nämä pelit muuten tukevat pleikalla näppistä ja hiirtä?
Pelien chatteihin toimii iha perus usb näppis ja nettiselaimessa hiirikin pitäisi, mutta pelien pelaaminen on niillä tietoisesti estetty.
o.piispanen
marras 24, 2011, 11.41
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Pelit ja pelaaminen
Vastaukset: 74
Luettu: 9643

Pelit ja pelaaminen

Totte kirjoitti: Moninpeli on plussaa, mutta näin opetellessa ajattelin aluksi keskittyä yksinpeliin, joten mikään puhdas moninpeli ei tule kyseeseen.

Olen tietoinen neljästä sarjasta: Call of duty, Battlefield, Medal of honor ja Brothers in arms.

Eli kysymys kai kuuluu, että mitä eroa näissä on, ja voiko joku suositella minulle jotain peliä yllä olevien vaatimusten mukaisesti?
Call of Duty: World at War. Siinä on hyvä moninpeli sekä viihdyttävä yksinpeli ja sijoittuu WW2 tyynenmeren taisteluihin. Moninpelissä on myös saksalaiset mukana.

Näin yleisesti Call of Dutyt on nopeatempoista räminää ja Battlefield kuvastaa nimensä mukaisesti iso taistelukenttää. Itse olen juuri CODilla opetellut pelaamaan FPS -pelejä konsoliohjaimella, joten voin suositella sitä. Yksinpelit ovat niissä varsin viihdyttäviä, hyvää harjoitusta moninpeliin.

Battlefieldeissä ei ole konsoleilla vielä yksinpeliä WW2 maisemissa, mutta Bad Companyt 1 ja 2 tarjoavat yksinpelin modernein varustein. Molempien sarjojen ydin on kuitenkin moninpelissä. Bad Company 2 yksinpeliä en voi kyllä kehua. Moninpelaajatkin ovat taitaneet jo siirtyä Battlefield 3:seen. Se uusi medal of honor keskittyy moderniin taisteluun ja on battlefieldin tekijöiltä. Se on aika samanlainen peli kuin battlefieldit.