Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Clancy B.
kesä 30, 2011, 14.02
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Lady Kotka
Vastaukset: 15
Luettu: 19218

Lady Kotka

Tää tuli vastaan josain ja Potku ei petä, asiasta löytyikin jo ketju, jo jos kouluttajana on Walker Texas Ranger ni juma!!
Onko tuttua toimintaa kokkolalaisille?
Onko sinua koskaan pahoinpidelty?


Pelkäätkö liikkua yksin yöllä ulkona ?

Oletko ajatellut “mitä teen, jos joudun tiettyyn tilanteeseen?”

Mitä teet, jos kimppuusi hyökätään? Jos vastat “Potku munille” lue lisää.

Kaikki tietävät, että potku kivespussiin antaa sanoinkuvaamatonta kipua. Mutta kaikki tietävät että se on ensimmäinen asia, minkä nainen tekee. Mies odottaa sitä joten sinulla pitäisi olla jokin muu ase käyttössäsi, joka antaa lähes sanoinkuvaamatonta tuskaa ja sitten potku kivespussiin. Jotkut saattavat olla päihtyneitä eivätkä tunne että sinä puristat tai potkit kivespussia. Mies voi myös olla semmoisessa mielentilassa, että hän ei tunne kipua.

“Suomessa pahoinpidellään 250 naista päivässä, yksi joka kuudes minuutti. Naiset tarvitsevat ennen kaikkea rohkaisua ja tukea, sillä neljä naista kymmenestä ei kerro kokemastaan väkivallasta kenellekään. Pitää myös muistaa. että väkivallan kohteena ovat usein myös lapset ja yhä useammin myös miehet”

-Viisas Kotka pitää kynnet sisällä kunnes on oikea aika hyökätä -

Linkit

Kokkola Sin Moo Hapkido http://www.hapkido.ingo.fi/" onclick="window.open(this.href);return false;