Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Clancy B.
marras 1, 2010, 15.07
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Käytäntö vs harjoittelu?
Vastaukset: 54
Luettu: 13999

Käytäntö vs harjoittelu?

n0k kirjoitti:
Clancy B. kirjoitti: Lajiharrastajatkin saattavat kuulla korvissaan ihan siltä muuten mukavalta työtoverilta " oletsä nii kova mitä puhutaa, väännetääts kättä" ja kohta painitaan. .
"Kokeillaas vähän ootko sä oppinu mitää häh!" "punch""punch"
päättyi lyhyeen mutta napakkaan avokämmenlyöntiin suoraan korvaan.
Söi näppärästi taistelutahtoa, vei kuulon kaverilta vasemmasta korvasta päiväksi, eli ei pysyviä tahi näkyviä vammoja ja minulta meni sitten jokunen euro kun tarjosin sovittelukaljan ;) (jälkikäteen kaikilla hyvä mieli)

Tarinan opetus: Avari riittää. Älkää turhaan vetäkö suoraa koteloon, saattaa aiheuttaa kismaa työpaikalla.
tai jos yhtään on kotelo vastaanottavassa tilassa:" väännetään sitte maanantaina kahvilassa vaikka. Sä olet nyt humalassa ja voimantunnossa ja molempien ilta menee pilalle + muidenkin paikallaolijoiden tunnelma. Toki jos sua pelottaa voit lyödä ensin."
Clancy B.
marras 1, 2010, 14.27
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Käytäntö vs harjoittelu?
Vastaukset: 54
Luettu: 13999

Käytäntö vs harjoittelu?

taas on pikkujouluaika lähellä, nyt pääsee baarin oven molemmin puolin ja baarissa paketoimaan tän vuoden aikana oppimansa...unohtamatta taksi + grillijonoja sekä firmojen sisäisten ristiriitojen setvimistä. Lajiharrastajatkin saattavat kuulla korvissaan ihan siltä muuten mukavalta työtoverilta " oletsä nii kova mitä puhutaa, väännetääts kättä" ja kohta painitaan. ja maanantaina katse harhailee lattiassa. Putka kutsuu monia, ensiapu toisia. Tää on sitä käytännön harjoittelun pelikenttää parhaimmillaan. Laivaristeilykin ois kiva, aivot voi jättää jo ennen terminaalia. Ja ei ne vartijat ja portsarit osaa hommiaan kuitenkaan juhlijan mielestä, eihän juhlijassa mitään vikaa ole, siat saakeli aiheetta raudottaa.. naistakin saa lyödä jonkun mielestä kun joku kerta katsoi sitä vaikka se on MUN MUN MUN, lutka paijakas kun laittoi kuviosukkahousutkin jalkaan ja pornot saapikkaat sekä lyhyen hameen. Kyllä sitä muuten pannakin saa vaikka huutaa ei ei, jos ei ole tiedottomana, sittenkin saa muttei se huuda.

ei vainen; olkaa varovaisia, vahvassa kännissä kun harjoitellusta ei ole paljoa hyötyä, silloin käytäntö on nimenomaan vastoin harjoiteltua. Estot on poissa mutta niin on myös balanssi ja voima.
Clancy B.
loka 28, 2010, 10.26
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Käytäntö vs harjoittelu?
Vastaukset: 54
Luettu: 13999

Käytäntö vs harjoittelu?

Esa Tyynismaa kirjoitti: Kaikki mattonujulajit on portsarin hommissa mahdollisesti joskus avuksi,mikäli et ole ovella yksin töissä.
Mutta nykyäänhän ei kuulemma enää ovilla tarvitse painia ollenkaan,joten kysymykseesi on vaikea löytää vastausta...
:D , ja jos painit altistut välittöämästi lattialla oleville injektioruiskuille ja lasinsiruille, 3 potkii päähän ja kaikilla on veitset..tarviit scredderii ja senshidoo, muuten oot out ;)
myös puhejudo on suosiossa, sitä saapi harjoitella päivittäin samassa käytännön kanssa...
pidän edelleen lähes parhaimpana pakettina monipuolista ja laadukasta kamppailuosaajaa jolla kertynyt vuosia niin festari- kuin ovi järkkärinäkin, ensin kokeneen opissa, sitten rivimiehenä, lopuksi itse sinä auktoriteettina ja kouluttajana. Luonteeltaan leppoisa mutta tiukka.