Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Clancy B.
heinä 26, 2010, 15.54
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Geoff Thompson
Vastaukset: 10
Luettu: 2423

Geoff Thompson

youtubestahan noita Thompsonin opetuspätkiä voi katsella vaikka kuinka.

Ehkä huomionarvoisin näistä opetuksista ennen kuin mylly lähtee päälle on se että vaikka tilanne näyttää keskustelun aikana tai sen vuoksi menevän haluttuun suuntaan eli uhka on mukamas väistymässä pitää tilanne pelata loppuun asti. Esimerkki: jos alunperin uhkaava sanoo rauhoittavia lauseita, mutta ei ota etäisyyttä vaan jopa kuroo sitä kiinni, on vaaran merkit todella suuret. Tuo hyvä muistaa että monet osaavat näitä verbaalisia street-kikkoja, ilman kamppailulajitaustaa. Paha pää ja tosikokemusta (sekä piittaamattomuus kanssaihmisten tulevasta, itsensä aiheuttamasta terveydentilasta yms) riittää varsin pitkälle.

Toinen osa-alue sitten on Thompsonin tekniikka ja taisteluharjoitukset. Ei huonoja muttei niin ihmeellisiä. Vahvin alueensa on tuo ovelta opittu ihmisten "lukeminen".
Clancy B.
heinä 22, 2010, 12.56
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Geoff Thompson
Vastaukset: 10
Luettu: 2423

Geoff Thompson

The Changing Coventry Kid
Geoff Thompson talks about the fighting arts, his time as a nightclub doorman and taking control of your fears

http://geoffthompson.com/film1.asp" onclick="window.open(this.href);return false;

ja kuten todella monet tietävätkin löytyy sivuilta hyviä artikkeleita.