Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Reba
maalis 5, 2019, 15.28
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Treenaaminen ja äly
Vastaukset: 19
Luettu: 2424

Treenaaminen ja äly

Mä oon yrittänyt opetella kamppailemaan ja myös tanssimaan. Mulla on todella huono rytmitaju, tai taju käyttää kroppaa/keskivartaloa ja musta molemmat on omiaan kehittämään niitä, tanssi ehkä helpommin.
Kamppailussa oon aina tuntenut itseni tyhmäksi, hitaaksi oppimaan. Vaadin satoja jos ei tuhansia toistoja että saan sen menemään jollain lailla lihasmuistiin että voin taas tehdä rennommin. Mun täytyy siis oppia ensin liikerata ennenkuin osaan tehdä rennosti ilman suurempaa ajatusta.
Tanssin koreografiat opetellaan paloina, se on oikeastaan kun katoja opettelisi. Sitten kun osaat päällisin puolin mitä teet missä järjestyksessä, voit tehdä sen jo sujuvammin ja smoothimmin. Koreografiat oppii huomattavasti nopeammin. Kun taas joku koko kropan käyttö lyönneissä ja potkuissa jos se ei tule luonnostaan, on suuremman työn takana. Siihen tulee vielä sitten sparraamiset, oppia lukemaan vastustajaa, väistöt, liikkuminen ym.

Kamppailu vaatii enemmän älyä kun tanssi, mutta vielä en oo siinä pisteessä että tietäisin lisääntyykö se äly kamppaillessa :lol:

Mutta kaiken kaikkiaan kaikenlainen liikkuminen on kyllä hyväksi mielelle.