Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

HarriN
joulu 11, 2013, 09.59
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Kamppailulaji- ja muu keskustelu Potkussa
Vastaukset: 106
Luettu: 9634

Kamppailulaji- ja muu keskustelu Potkussa

Oon vahvasti toista mieltä, mutta kuitti kuitenkin.
HarriN
joulu 11, 2013, 09.46
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Kamppailulaji- ja muu keskustelu Potkussa
Vastaukset: 106
Luettu: 9634

Kamppailulaji- ja muu keskustelu Potkussa

Mitenköhän tän mun asiani muotoilisi niin, ettei se olisi moderointilinjauksista keskustelua?

Vähentyneeseen kamppailukeskusteluun saattaa vahvasti vaikuttaa se, että joistakin aiheista ei saa keskustella. Mielestäni efo-keskustelun rajoittaminen ja viestien poistaminen oli hyvin erikoista. Laji on kamppailun suhteen täyttä huijausta, vaikka siinä miten haluaisi nähdä salattuja juttuja, syvempiä merkityksiä tai kivoja markkinahenkisiä silmänkääntötemppuja. Miksei tuota saa julki? Lampila voi tarkoittaa hyvää ja uskoa asiaansa, mutta se ei muuta sitä faktaa, että etätyrmäykset eivät pelitä.

Tiedän, että Potkun henkeen kuuluu ystävällismielinen keskustelu, mutta rehellinen ja kiertelemätön suorasanainen kriittisyys pitäisi sallia. Jos näitä voimakkaita tunteita herättäviä keskusteluita poistetaan ja valvotaan vahvalla kädellä, jää ainakin itselle hölmistynyt olo. Eikö kamppailuaiheisen foorumin kuuluisi olla paikka, jossa jaetaan oikeaa tietoa, kumotaan huhuja ja tarvittaessa paljastetaan huijareita? Jos yellow bamboo leviäisi Suomeen, niin saisiko sitä kyseenalaistaa?