Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Teo Parjanen
tammi 16, 2011, 12.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54753

Uniketju

Torstain ja perjantain välisenä yönä näin unta jossa ex-avovaimoni kertoi muuttavansa Järvenpäähän. Noh, perjantaipäivänä hän kertoikin muuttavansa. Tosin ei Järvenpäähän, vaan tohon mun tän hetkisen asuinpaikan naapuriin.
Teo Parjanen
marras 8, 2009, 23.57
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54753

Uniketju

Näen aina silloin tällöin unia siitä että pelaan taas lätkää. Ja siis ihan oikeata lätkää, eli siis taklaukset on sallittu jne.

Kerran näin sellaisen unen että olin pelaamassa jonkun joukkueen riveissä. Pelissä ei tapahtunut muuten mitään ihmeellistä, mutta kun tein maalin, tajusin samalla että tämän täytyy olla unta.

Toinen jonka muistan on sellainen että pelasin paikallisen kiekkojoukkueen eli NuPS Hockeyn riveissä. Pelasimme Kajaanin Hokkia vastaan. Koko ottelun ajan yritin haastaa vastustajia tappeluun siinä onnistumatta. Sitten ottelun lopussa istuin vaihtopenkin perällä ja summerin soidessa kentällä puhkesi joukkotappelu. Lähdin sitten rynnimään innoissani kentälle. Jostain syystä minun oli pakko mennä vaihtoaition luukusta kentälle sen sijaan että olisin vain hypännyt laidan yli. Kentälle pääsy kesti jostain syystä ihan järjettömän pitkään. Sitten kun lopulta pääsin jäälle oli tappelu jo loppunut. Harmissani heitin hanskani, mailani ja kypärän pois ja yritin epätoivoisesti haastaa vastustajan pelaajia. Taaskaan ei onnistanut. Koska ottelu oli loppunut oli vuorossa vielä kättelyt ja niiden jälkeen kun olimme poistumassa jäältä avauduin vastustajan varamaalivahdille siitä kuinka ärsyttävää oli kun olin koko ottelun ajan yritin haastaa vastustajaa tappeluun siinä onnistumatta ja sitten kun jäällä alkaa joukkotappelu en edes endi mukaan karkeloihin.

Kolmas jonka muistan on sellainen jossa pelasin NHL:ssa Teemu Selänteen joukkuekaverina Anaheimissa. Selännettä kohdeltiin kaltoin ja sen seurauksena haastoin vastustajan riveissä pelanneen legendaarisen tappelijan Jim McKenzien tanssiin. Oikeasti McKenzie oli ollut eläkkeellä jo jokusen vuoden. Hanskat ja kypärä pois ja square off. Pelotti ihan perkeleesti. Jotenkin onnistuin pudottamaan McKenzien ykkösellä. McKenzie nousi nopeasti ylös ja kun tuomarit eivät tulleet väliin näytin pudotuksesta häkeltyneenä että antaa tulla vaan. McKenzie luisteli kohti ja taas ukko ykkösellä jäihin. Sitten tuomarit väliin ja olikin aika lähteä viideksi minuutiksi jäähyaitioon istumaan.

Useimmiten kiekkon pelaamisen liittyvät unet ovat sellaisia että minun pitäisi mennä pelaamaan, mutta unohdan aina pukuhuoneeseen jotain varusteita, esim. mailan, luistimet tai jotain muuta yhtä oleellista. Lähden takaisin hakemaan puuttuvaa varustetta ja onnistun aina eksymään jäähallin käytäville. Ja sitten kun löydän takaisin on joko erätauko tai peli loppu.
Teo Parjanen
loka 30, 2006, 10.46
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54753

Eppu kirjoitti: Voisi kai sitä omastakin kestounesta kirjoittaa...
Eli on tässä viimeisen vuoden aikana tullut nähtyä ainakin toistasataa kertaa unta, joka koskee samaa asiaa: maailman ihaninta tyttöä, jonka kanssa siinä unessa sitten olen yhdessä ja kaikki menee todella hyvin ja sitä rataa. Unissa kaikki on niin loistavasti, mutta herätessä koittaa aina se tumma arki ja sitä muistaa miten asia oikeasti tämän ihmisen suhteen on :cry:
Voi parkaa...