Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jarppa
heinä 12, 2018, 12.05
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Ulkomaankomennukset
Vastaukset: 128
Luettu: 39126

Ulkomaankomennukset

PetriP kirjoitti: heinä 12, 2018, 11.34 Vika ei ole polarin yksityisyydensuojassa vaan ihmisten törppöilyssä. Oletuksena tietääksenin sellainen asetus jossa mitään ei jaeta, eli ihan omin kätösin joku on päättänyt harjoituksensa jakaa. Ja vaikka olisikin niin varmaan se olisi pitänyt käyttäjänkin ymmärtää, että siellä on sellainen nappi jolla tietojen jakaminen on mahdotonta

sinänsä samanlainen ominaisuus on vaikka sports trackker kännykkäsoftassa. Sieltä voi käydä kurkkaamassa kuka muu käyttää sitä tässä lähistöllä
Ei ihan noin, eli oli siellä myös eräänlainen haavoittuvuus:
Työryhmämme pääsi käsiksi myös sellaisten käyttäjien tietoihin, jotka eivät olleet tehneet käyttäjäprofiileistaan julkisia.

Tällainen käyttäjä on esimerkiksi nimetön henkilö, joka hölkkäsi elokuussa 2017 ympyrää Pohjois-Irakin Chamchamalissa, keskellä kurdien, Irakin hallituksen ja terroristijärjestö Isisin valtataistelua. Satelliittikuva paljastaa, että paikassa on pieni tukikohta.

Flow-sovelluksen haavoittuvuuden ansiosta pystyimme yhdistämään yksittäisen kuntoiluhetken yksilölliseen käyttäjäkoodiin ja hölkkääjän muihin urheilusuorituksiin. Autiomaan yksinäinen urheilija on juossut, uinut ja pyöräillyt ahkerasti eri puolilla Suomea: Säkylässä, Lahdessa, Vierumäellä. Jokainen suoritus oli tarkoitettu anonyymiksi, eikä käyttäjä ole voinut tietää, että ne voitaisiin yhdistää toisiinsa. Kun saman käyttäjän kaikki suoritukset piirtyvät Flow-sovelluksen kartalle, on helppo löytää säännönmukaisuuksia. Hän on palannut aina uudestaan erään Päijät-Hämeessä sijaitsevan asuintalorykelmän luo. Se on todennäköisesti hänen kotinsa.
Eli käsittääkseni on joskus jakanut urheilusuorituksiaan, mutta ei jakanut näitä operaationaikaisia suorituksia ja on merkinnyt profiilinsa yksityiseksi, mutta nekin ovat näkyneet palvelussa. Jos ei ole ikinä jakanut mitään, ei yksikään suoritus ole näkyvissä.