Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jarppa
kesä 23, 2020, 23.32
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Treeniohjelma lukkopainijalle
Vastaukset: 30
Luettu: 9006

Treeniohjelma lukkopainijalle

snufkin kirjoitti: kesä 23, 2020, 19.47 Piti vielä lisätä, että onko kellään mitään lisättävää/muokattavaa? En ole ennen treenannut mitään tiettyä lajia varten joten vähän hakuammuntaa tämä on.

Huomasin viime vuonna sparratessa, että käsistä loppui veto jo parin erän jälkeen. Toki tuli vähän riuhdottua liikaa eikä ollut pelisilmää. Cooperkin oli tuolloin tasoa 2700 eli yleinen hapenottokyky ei mikään huono ollut. Pitäisi ilmeisesti sitten treenata yläkropan kestävyyttä. Eli voisihan sen tehdä niin, että treenaa 4vk sykleissä vuorotellen voimapainotteisesti ja kestävyyspainotteisesti.
Tarvitset ihan lajitreeniä, et saa millään oheistreenillä kuntoa mikä ei loppuisi jos sulla ei ole tekniikkaa. Vielä isomman haitan luot sillä jos tulet aloittelijoiden treeneihin huippukuntoisena, jos sen avulla pärjäät muille aloittelijoille sparrissa, koska tyypillisesti voimalla pärjääminen sparrissa aiheuttaa lepsuilua tekniikan oppimisessa.

Kannattaa ehkä kysellä lähimmästä seurasta mahdollisuutta aloittaa kesällä.