Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jarppa
maalis 3, 2018, 23.10
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Itämaisten kamppailulajien suosio
Vastaukset: 77
Luettu: 9324

Itämaisten kamppailulajien suosio

Jasse kirjoitti: maalis 3, 2018, 19.22 Mainittakoon että minulle tulee itämaisista lajeista mieleen lähinnä karatet, kungfut ja ninjutsut.
Itselle tulee itämaisista lajeista mieleen pikemminkin lajit joissa käytetään jotain muuta asua kuin painitrikoita, shortsia ja t-paitaa tai maastohousuja. Pitää vaan mennä vähän enemmän itään että pääsee Brasiliaan (ja BJJ:hin). :) Veikkaan toisaalta, että moni tavan tallaaja mieltää jopa capoeirankin itämaiseksi lajiksi, kun sen verran epämääräisestä käsitteestä on kyse.

Multa kysyttiin pienessä radiohaastattelussa Mikkelin sparrimaratonin tiimoilta jotakuinkin tuota samaa kysymystä, tosin siinä taisi olla puhe ihan kamppailulajeista, ja taisin vastata jotakuinkin "kai siinä kyvyssä kontrolloida ihmistä fyysisesti on jotain mikä viehättää ihmismieltä."