Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jarppa
maalis 6, 2008, 17.20
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Kynä ja Vihko
Vastaukset: 26
Luettu: 61182

johannes kirjoitti:
Jarppa kirjoitti:Mie en ainakaan uskaltais kiusata Samppaa noin... Uskaltaa sentäs laittaa videoita nettiin, vaikka tulevat vastukset tekee sit kovia analyysejä iskuista ja muista, jos se vielä eksyy kehään. Puhumattakaan siitä että julkisesti paljastaa miten treenaa, kun yleensä noi huippujen treeniohjelmat on suuria salaisuuksia... :D
En tiedä kuuluisiko tämä Sampan harjoituspäiväkirjaan, mutta minulle tuli jotenkin kuva, että kuittailisit erään potkussa vaikuttaneen potkunyrkkeiljän "salailua" treenaamisestaan. En ymmärrä kyllä miksi. Minusta siinä ei ole mitään outoa, ettei halua kertoa kertoa kaikkea treenaamisestaan. Jos itse pääsisin tiirailemaan tulevan vastustajani harjoituspäiväkirjasta hänen treenirutiineitaan niin totta kai tekisin sen. Ei myöskään ole salaisuus, että useissa seuroissa katsotaan vastustajien matseja ja analysoidaan heidän heikkouksiaan. Ihan amatööritasollakin. Ja miksipä näin ei tehtäisi? Itse en myöskään kerro kaikkea treeneistäni netissä, enkä olisi iloinen jos matsini päätyisivät youtubeen tai sporttubeen. Eihän se matsi välttämättä siihen ratkea, että vastustajani saisi tietää, että Johannes lyö ja potkaisee ihan v*tun lujaa ja se on ihan käsittämättömässä kunnossa, eikä siihen oikein osukkaan, mutta suuri etu se minulle on, jos hän ei tätä tiedä. Ja nyt kun alettiin puhua kovemman tason kavereista(minä), niin voin myös todeta, että Floyd Mayweather ei anna myöskään kuvata sparrejaan.
Vastaan tänne.

No, myönnän etten mäkään ihan kaikkea kerro treenipäiväkirjassani, ja videoita kilpailumatseistani en oo laittanut julkiseen jakoon, vaikka niitä netissä onkin. Ja onhan täällä esim. JuusoH:n päiväkirja (BJJ EM- moninkertainen mitalisti, useita SM- mitaleja niistä kovimmista sarjoista), josta näkee aika selvästi miten on treenannut. Se, että tietää miten aktiiviurheilija treenaa ei tarkoita että pystyy samaan.

Väittäisin että taitavan kaverin näkeminen videolta ja tieto siitä että siinä on tuleva vastus toimii myös etuna. Vaatii tietysti sitä taitoa, että pystyy tekemään vaikutuksen.

Vaikka kuittailun voi ymmärtää oululaiseen potkunyrkkeilijään kohdistuneena, se oli suunnattu kaikkiin "ei me voida kertoa miten meillä treenataan"- ihmisiin. Mutta tämä on vain henkilökohtainen mielipide, onhan täällä useita päiväkirjoja, joista en tajua mitään lajisanaston käyttämisen takia. On kuitenkin jokaisen oikeus kertoa päiväkirjassaan mitä haluaa.