Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jarppa
joulu 21, 2009, 10.47
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Alliance Helsinki - kokemuksia, mielipiteitä?
Vastaukset: 14
Luettu: 2512

Alliance Helsinki - kokemuksia, mielipiteitä?

Sami Tolvanen kirjoitti: Kiitoksia erinomaisen hyvistä vastauksista. :)

Tuosta kilpailemisesta, olisiko 37-vuotiaana aloittavalla sitten mielestänne vielä mahdollisuus kilpailla? En tarkoita nyt mihinkään pokaaleille asti yltämistä mutta lähinnä ehkä treenin vuoksi kisaamista.
Tottakai. BJJ:ssä on vielä niin, että isoissa kisoissa (EM ja MM) on omat ikälohkot jolloin esim. sä pääset kilpailemaan 35-40 vuotiaiden sarjassa saman vyön omaavia vastaan. Paikalliskisoissa sit otellaan pääsääntöisesti ilman ikärajoituksia (1 poikkeus löytyy). Potkussakin lienee pari sun ikäistä ketkä on kilpailleet BJJ:ssä?
Jarppa
joulu 20, 2009, 00.14
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Alliance Helsinki - kokemuksia, mielipiteitä?
Vastaukset: 14
Luettu: 2512

Alliance Helsinki - kokemuksia, mielipiteitä?

Siellä oon koko BJJ (tai ainakin Suomessa kestäneen) urani treenannut, ja pidän ilmapiiriä ihan mukavana, kun muistaa "v'ttuilu on välittämistä". :D Noh, ehkäpä hivenen kauniimmin sanottuna, kyllä siellä edelleen kelpaa treenata, vaikka 2001 aloitin ja varmasti kaikki vetäjät on tulleet tutuiksi. :)

En tiiä alkeiskurssin pituudesta, mutta viime vuonna alkeiskurssilta pääs halutessaan yleiseen ryhmään ja/tai "jatkokurssille", jonne siis tuli muut saman alkeiskurssin jäsenet ja ilmeisesti edellisen alkeiskurssin jäsenet.

En oo huomannut että ketään karsastettaisiin iän tai sukupuolen perusteella, kyllä sinne uskaltaa tulla. Mua voi pääsääntöisesti tulla nykimään hihasta aamutreeneissä, ja sinne saa tulla vaikka olisi alkeiskurssilla. :)