Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Nade
helmi 2, 2008, 22.33
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ruokavaliokatsaus
Vastaukset: 201
Luettu: 91621

Elina kirjoitti: Niin, omasta kommentistani jäi puuttumaan nuo jo olemassa olevat sydän- ja verisuonitaudit, joita ylipainoisilla tuppaa olemaan. Ja monella kun ei kuitenkaan ole tietoa siitä, kuinka liikunnan voisi turvallisesti aloittaa - jota sitten taas ei yhtään paranna vaikkapa Suurin pudottaja -ohjelman antama kuva soveltuvasta liikunnasta...
Juu, minäkin olen kauhulla katsomut, kun lihavia ihmisiä laitetaan juoksemaan läskit hölskyen. Voisi kuvitella, että valtavissa ylipainoissa niveltenkin asennot ovat vääristyneet ja pelkäisin jänteiden ynnä muiden nivelsiteiden revähtämisiä. Puhumattakaan tyristä ym. , mutta kaipa niitä lääkäri tarkkailee koko ajan.
Itse joudun olemaan tarkkana pitääkseni aina polvet oikeassa, turvallisessa asennossa ja kun miettii, että olisi vaikka sata kiloa enemmän painoa, olisi riski aika suuri.
Nade
helmi 27, 2007, 13.33
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ruokavaliokatsaus
Vastaukset: 201
Luettu: 91621

Mielenkiintoinen kirjoitus.
Se mikä minua erityisesti kiinnostaisi, olisi eri maailmankolkkien ruokavaliot ja väestön terveys.
Olen kuullut väitettävän esim. että japanilaisnaisilla ei ilmene lainkaan vaihdevuosia, kuten suomalaisilla. Ja väitetään, että se johtuu ruokavaliosta? Hehän kyllä syövät hyvin erilaista ruokaa kuin me.
Olisi kiinnostavaa vertailla eri maiden tyypillisimpiä sairauksia ja onko niillä jotain yhteyttä ruokaan.