Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 28 tulosta

obmijoy
marras 22, 2017, 09.54
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

Eihän tuo kaman myyntiä näy ulospäin.
Eilen kaverin kanssa funziitti Miten rahan ja kaman vaihdo voisi tehdä huomaamattomasti.

Esim kun Narikka miehelle antaa takin niin samalla kun Narikka Mies laittaa takin naulaan tunkee hän käteensä asiakkaan oikean taskuun Ja tuntee taskussa asiakkaan luottokortin sekä paperisen setelin, ottaa setelin ja laittaa luottokortin viereen pieneen pussiin. Asiakas palaa narikkaan ja sanoo että unohdin luottokorttin takkiin. Samalla kun asiakas ottaa oikeasta sivutaskussa luottokortti Hän tuntee kädellä että seteli on kadonnu sieltä ja nappaa pienen muovipussin mukaan. Nyt on sitte illan bileet pillerit mukana ja ilta voi mennä kivasti. Mitenkä tällainen toiminta näkyis toisille työntekijöille tai ravintolassa muutenkaan. 1990-luvulla ja 2000-luvun taitteessa Olin itse karaoke baarissa töissä jossa ei huumeet liikkuneet. Kuulin nuoriso paikoista että siellä osa porukasta olisi käyttänyt ekstaasia tai jotain muuta ja kyseisissä paikoissa ei silti ollu järjestyshäiriöitä jotenka ekstaasi ja näitten muiden bile huumeiden käyttö Ei vaikuttanut negatiivisesti ravintolaan ellei lasketa viinan myynnin hävikkiä koska ymmärtääkseni tällaisen kaverit ei paljon viinaa juo.

Ravintolassa ei tarvita kuin yksi krimi ja homman pitäisi toimia. Voin ollac väärässäkin.
obmijoy
heinä 9, 2015, 14.39
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

T-T on asian ytimessä. Ja mua ei kinnosta puolustella portsareita ovat sikoja jokainen omalla tavallaan. On kiva olla sika.
sika asiakaalle ...
sika vaimolle parisuhteessa ...
sika perheelle ...
sika työporukalle ...
sika yhteiskunnalle ...
Jokainen keksii itse miten voi olla sika kuhunkin kohtaan... ihmine ei ole täydellinen. Joskus siat pelastavat tilanteita/ihmisiä/elämän.
Joskus ihminen kerjää sikailua kohdalleen. Näitä esimerkkejä valotti T-T aikaisemmin. Meillä oli kivat asiakaat ja oltiin kivoja, joten otetiin rinkiin kaveri, joka oli sika suusta itkettään niitä typerimpiä valopäitä. Raflapäälikkö anto sen tehdä töitä 1v noin.
obmijoy
heinä 9, 2015, 13.05
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

Asiakkaista suurin osa on positiivisuutta mikäli työskentelee raflassa jossa tipataan. Näin ainakin vuosina 1994~2008. Mutta se osa josta puhutaan ja jonka käsittely näkyy... heillä on paha ongelma joka poistuu vain pysymällä poissa sieltä missä normi~ihmiset juhlii... T-T kuvaili oikeen hyvin noita esimerkkejä. Toki Hupun esimerkissä on voinut olla kyse hölmöstä tavasta toteuttaa työtänsä ja sehän näkyy dippien määrässä eli ongelma poistaa itsensä alalta.

Ainiin dippiä ei einään olekkaan, joten ymmärrän hermoilun vaikka se ei kypsää olisikaan ja NiiN ongelma ei poistukkaan koska jos mtiivina ei ole raha on motiivina egoilu.

Yrittäkää ymmärtää se lopetettava saasta käytökseltään voi olla vaikka oma äiti, hän nyt vaan ei osaa olla julkisellatavalla oikeen alkoholin kanssa ja tykkää järjestää hankaluuksia controllihenkilölle. Esimerkkinä vaikka junien liputtomat matkustajat jotka ovat ihania ihmisiä, mutta sitten kivasti tykkäävät järjestää shouta youtubeen tarkastajien kustannuksella ja jotkut joka tunti jos vain tilaisuuden saavat.
obmijoy
heinä 9, 2015, 06.12
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

Yllä olevan halusin kertoa, mutta en jaksanut koska olen niin väsynyt ihmisiin ja elämään mitä tulee kännihölmöjen tajuntaan. Kiitos T-T.
obmijoy
kesä 2, 2015, 02.36
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

Jep lapsuudenkaverini tuli ovelemme hommiin tehtävänä aukoa päätä jos tulee vähänkään aihetta tai muuta häiritsevää hölmöilyä.
Paras pösilö oli joku 40-50v isontalonisäntä (ainakin itse uskoi niin), auko jo heti narikassa jolloin joutui lähtemään alas uhaten samalla kaverilleni hakevansa haulikon autosta. Kaveri tähän: "Ai menääs katsoon sitä haulikkoa ja kun alas pääsi kuului ylös asti kauhea läpsäys ja toinen poke meni katsoon niin asiakkaan koko naama oli punainen ja kun sai suunnan löydettyä alkoi pinkoon kauemmas ravintolasta pikakävelyllä.
Toki ovelamme oli erästoinenkin wituilun semimestari mutta ei hän viitsinyt kotikyläläisilleen aukoa ihan surutta.
Me kun oltiin pohjoisesta, meitä ei haitannut. Ja muutenkin kun oltiin pikkukylältä, jolla oli vain muutama juoppo. Jotka nekin hölmöilivät mökeissänsä kun baareja ei ollut, oli meille etelän "juodaan viinaa ja perseilään urakalla" tyyli aika käsittämätöntä.
paljastus:
Jos on asenne vamma niin ulos maasta, perheestä, työpaikasta... ja uusi paremalla asenteella oleva mamu, kasvattilapsi, työntekijä tilalle. Reilupeli reilut säänöt hyvä tulevaisuus kaikille.

Tähän viellä pikku huomio: kasvatuskodissani oli lapsia 3+kasvattilapsi-minä sekä kesäsijoitus nuoret joita ei voitu jättää asumaan meille koska työt luisti, mutta muuten koulussa ja muutenkin elämäntyylissä oli liian suuria häröilyjä, joten lensivät ulos takaisin sinne mistä tulivat tai laitoksen. Ja kylläkin myöhemmin pärjäsivät työelämässä kas olivathan saaneet oppia maalaistalossa kuinka töitä tehdään. Työelämään totuttautumiseen ei tarvi paljoa: tarvitaan vain 3 työkaveria kuten sisareni ja yksi kokelas joka imee tyylin toimia tältä enemistöltä. Ja oppii hyvin kun tietää mistä tuli ja minne joutuu sekä kun huomaa saavansa jokaisena työpäivänä tasapuolisen kohtelun ja uutena osana elämässä kaiken säänölisesti 7pv töitä 7pv ruokaa ja unta.

Eivät jättäneet heitä ehkä minuntakia olinhan vain vuoden vanha ja maalla jos minua olis käytetty johonkin jekkuun olisin voinut mennä rikki. Olinhan jo alumpertin aika rikki ja sekaisin kun sain kodin. Meni kauon että opin nukkumaan rauhalisesti. Opettelen kirjoitamaan vielläkin vaikka olenkin kirjoitanut C:n aikuislukiosta

Ensi lauantaian hautaan pelastajani ja muutenkin jokaiselta elämänsähetkeltä esimerkillisen kasvattaja isäni. (Hän ei toki ollut kouluviisas siksi en saanut apua koulunkäyntiin.)
Jos teillä on perhe ja vaikka kaksi lasta jotka harrastaa ja koulu ja kotityöt onnistuu(nilltä lapsilta) OSAATTE kasvatta, silloin olisi unohtumaton teko ottaa perheeseen alle 3v kasvattilapsi. Minä sain kodin 1v. Olin välissä 10kk-12kk noin 2kk emäntäkoulussa oppilaitos harjoituslapsena. Lespoksi määritelty emäntäkoulun johtaja oli keksinyt että meitä epämielyttäviä poikalapsia on hyvä istuttaa kookoajan potalla. No noin mulle on kerrottu. Siitä potalta mut pois haettiin ja pihanurmikolle istutettiin.
obmijoy
syys 24, 2013, 17.43
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

ihan Ok idea siinäkin häröilijä tajuaa menttäneensä kontrollin omaan liikumiseen ja jos ei rauhotu tuohonkaan voi antaa mokukasteen wc:ssä.
obmijoy
syys 24, 2013, 17.03
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

berseilevä idiootti pitää saada kärsimään ilman väkivaltaa
ja ilman rikosta
jos vaan mahdollista
paljastus:
MUOKKAUS: alkaa aina tympiin nää tämmöset

14v aikana rasitavimpia oli just nää idiootit jotaka häröili ja uhkaili polisillaa jos yritit btyöntää heitä pihalle, pitivät huolen että kunnon kontaktia ei tullut mutta verbalinen halveksunta "räkä" ja muu häröily jatkui vuodesta toiseen

eikä se lohduttanut yhtään että yksilöt olivat todella sekaisin ja alkoholisteja ja muutenkin sairaita

ps

videon poke Suomessa olis taatusti menettänyt työnsä ja JV-kortinsa

kaasuakaan ei voi käyttää mutta pierukaasua voi koska ei se voi olla poken syy jos häröilijä haisee tårta på tårta
ei sekään voi olla poken syy jos häröilijä kusi alleen tuulikaapissa

täthän ne tekee itsekin käyvät päälle ja pyytävät vahigonkorvauksia jos kolahtaa vahingossa
vastapalloon
obmijoy
syys 24, 2013, 16.42
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

T-T ltä pitkä ja hyvin asiaan pureutuva viesti

tuollaisia esimerkkejä tarvitaan turva-alan koulutukseen


itseltä ehdotuksena kaverin hajustaminen niin pahanhajuiseksi että kukaan ei halua lähelle
esim tällä

http://www.liquidass.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

tän jälkeen hörhön omatkin kaveritkin vetää sitä turpaan jos astuu 3m lähemmäs

hiveen hajusta siis perseen/kakanhajusta
ja juurikin sopivaa hajustetta wi ttuilijoille ja hankalille ihmisille



Aittiomäen kertoma peukuttaminenkin vois olla riittävän nöyryytävä karkoituskeino

itse suosisin sivummalle ohjaamista niin ettei ole näkijöitä ja vetäisin kangaspussin hepulle päähän jossa oksenusta ja ulostetta tai sitä kyseistä perseeen hajusta kaasua jolloin heppu oksentais kassin itse täyteen

tollaset ihmisjätökset härnääävät jotta saisivat huomiota ja jotta tarvittaessa voivat viedä jutut rosikseen ja pilata turvahenkilön työluvat sekä tienata vähän taskurahaa...


yks tapa on myötää hörhölle hänen kovuus ja kutsua sisään ja jos tuulikaapissa ei kameraa hapettaa tajupois, mutta siinnä on omat vaaransa jos ei osaa

eli pierukaasu tai limupullosta housun-aukoon limua(virtsaa) samalla kun toinen poke pitää hallinassa

ravintolaan ei voi ottaa allensa kussutta asiakasta

joskus poket ovat meneet kyseisenkaltasten idiootejen työpaikalle maanantai aamuna sekotteleen työpöydän ja berseileen 5minuutiksi, muistuttaen kyseessä olevan vastavierailu koskien edelistä viikonloppua, moinenvaivaantuminen vaatii tosin leikisää mieltä
obmijoy
kesä 18, 2013, 07.12
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

"peukutus" sitäköhän tuo on ollut?
obmijoy
kesä 18, 2013, 00.16
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

toivottavasti asiasta on DNA testi ja näin toteen näytetään että poken eriteet ovat poken

jos ei näin ole on juttu niin hämärä että on oikeus murhasta kyse todenäköisesti
obmijoy
kesä 17, 2013, 23.56
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

Jäiden avulla hereille

Nainen kertoo havahtuneensa kahden mieshenkilön ääniin. Miehet ravistelivat häntä, ja toinen miehistä totesi hakevansa jäitä.

Toinen mies jäi paikalle, ja nainen tajusi miehen koskettelevan käsin hänen alapäätään.
obmi
TOINEN HAKI JÄITÄ SIIS ALASKASTA asti KOSKA jäljet koskettelusta ovat oleet niin huomattavat(on ollut aikaa ronklata) että lääkärikin on ne jälkeenpäin voinut todeta, VAI OISKOS muistikuvat sekaisin ja joku muu ronklasi ja nainen samui ja luli pokejen oleen ronklaajia?
Nainen kertoi, että kykeni reagoimaan yllättävään tekoon vain "liikuttamalla vähän itseään".

Sitten hänen toppiinsa kaadettiin jäätä tai jäänsekaista vettä. Vasta silloin nainen heräsi kokonaan. Hän alkoi kertomansa mukaan itkeä, pesi itsensä, nouti vaatteensa narikasta ja lähti ulos.

Kaivopihalla hysteeristä naista vastaan käveli pariskunta, joka pysäytti hänet kysyen mitä on tapahtunut.

Nainen kertoi tulleensa raiskatuksi. Pariskunnan nainen soitti hätänumeroon, ja pian paikalle saapuivat poliisit.

Herätyskertomus muuttui

Käräjäoikeudessa todistivat sekä vastaantullut nainen että paikalle hälytetyn poliisipartion konstaapeli.

Myös jäitä hakenut vahtimestari oli todistajana. Poliisikuulusteluissa hän kertoi syytetyn lailla, että nainen herätettiin kaatamalla jäitä paidan sisään.

obmi
ehkä naista kadutti hölmöily naapurin arskan kanssa ja näki hyvän keinon laittaa syyt "raiskaavan poken" niskaan

hämärä tarina
obmijoy
kesä 17, 2013, 22.35
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

Oliko tässä nyt tapahtunut alapäänkoskettelua vai oliko raiskaus ne jääpalat niskaan?


lääkärin todistus?
oliko alapää ELI PIMPSA siis ruhjeilla?

Sammunut nainen löytyy vessasta kahden portsarin ja tarjoilijoidenkin nähden

onko mahdolista että pimppa on ruhjoutunut enne sammumista tai ennen portsareiden tuloa?

aika jännää
obmijoy
touko 19, 2013, 13.45
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

fiktiivinen henkilö nimeltä Tex Willer ON ainoa mieleeni tuleva henkilö joka on yhtä hyvä tuurinen ja ennekaikkea yhtä nopea toipumaan/kuntoutumaan ampumavammoista kuin portsari villem.

No onhan vapaaottelijalle ja lapsesta asti painineella "ihmisen ohjailun" AMMATTILAISELLA
kuontoutus historiaa urheilun aiheuttamista vammoista.

Raitkaisevaa taitaa kumminkin olla asenne ja se on hiottu huippuunsa treenaamalla.
Kakkosena tulee kuntopohja ja uskomaton fysiikka KAS mitä kovemmassa kunnossa sitä nopeampaa on palautuminen.

Nämäkään ei auta jos ei ole älykäs ja osaa kuntouttaa itseä kehoaan kuunellen ja oppien aikaisemmista haavereista.

Lääkärin puheietten mukaan miehellä olis ollut edessä kokonainen vuosi elämää lähes ilman liikuntaa,
mutta 2kk kuluttua haavoitumisesta oli pieni painija jo painitreeneissä ja yli puolenvuoden kuluttua jo kisaili. Tämä ammuttu poke vetelee jo nykyään rivejä suuremilla painoilla kuin mitä "monet meistä eivät osaa edes haaveilla".

Siis nuoret jos aijotte punnita vertanne kentällä RAKENTAKAA kunnon fyysinen pohja ja sen tekemisen aloitaminen täytyy aloittaa herkyyskausien mukaisesti ja järjellä.
(kannuste kirja http://cdon.fi/kirjat/owen,_mark/kova_päivä-21353968" onclick="window.open(this.href);return false;)

Villem:n kuntoutus tarina kiinostais varmaan monta potkulaista mutta...
Hänen kommentit ovat olleet potkussa aika lyhyitä/asiallisia ja kun ovat käsitelleet treeniä ovat olleet täyttä timanttia.

On se äijä.

Niinku noi muutkin mitallistetut.
ja niinkuin niin moni joiden kanssa olen saanut työskenellä suojelualalla.




Suojeluala on hankala ala, koska siellä voidaan luvat viedä päteviltäkin tekijöiltä jonkun pykälänikkarin toimesta. viitaan tähän
http://www.potku.net/forum/viewtopic.ph ... 90#p761156" onclick="window.open(this.href);return false;
obmijoy
tammi 12, 2013, 13.48
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

tossa oli sitä arkirealismia
obmijoy
marras 18, 2012, 00.56
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235690

Portsarit

eikös se ole ollut aieminkin
kas kun ilman jv-korttia ei ole saanut tehdä töitä jvalvojan oikeuksin