Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Riviharrastaja
joulu 2, 2014, 11.31
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 1000
Luettu: 122032

Esittelyt

Teikäläisen lisäks Jack ja Airakti ainaskin, keitäs muita löytyy vielä?
Riviharrastaja
joulu 1, 2014, 15.51
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 1000
Luettu: 122032

Esittelyt

Lyhyt esittely vois olla paikallaan. Oon 49 vuoden kunnioitettavaan ikään ehtinyt äijänkäppänä Helsingistä. Nimimerkki on Riviharrastaja, oikee nimi Juha Rantakari.

Eka kosketus kamppailulajien maailmaan tuli 70-80 vaihteessa kun pyörin A.Niinikedon Jujutsu-ympyröissä. Tää oli ennen Hokutoa, aluks ruottalaisten ja myöhemmin engelsmannien hoivissa. Olin ihan räkänokka, mutta kivaa oli. Samoihin aikoihin aloittelivat Pensala, Korpela, Hirvonen ja mitä näitä nyt oli, Jarmo Kroppa Laimi Ym. Ne oppi jujutsua, mä en... :D

No, itse asiassa monet loukkaantumiset pakotti lopettamaan muutaman vuoden jälkeen. Oikea peukalo, oikea nilkka, vasen kyynärpää ja pari selkänikamaa pysyvästi rikki.

Pienen tauon jälkeen vähän potkunyrkkeilyä ja karatea kunnes lonkat paukku ja taas taukoa.

Vähitellen selvis, että mulla on lievästi yliliikkuvat nivelet ja opin elämään asian kanssa.

Reilusti parikymppisenä aloitin wadoryun ja sitä oon siitä asti laiskahkosti treenaillut. Wado on kuitenkin moderni hybridilaji ja eroaa tietyiltä osin paljonkin alkuperäisestä karatesta. Jotenkin se wanha karate aina vaan pyöri mielessä... Vuosia jahkailtuani ja pitkälti tän foorumin ahkerien ja osaavien kirjoittajien ansiosta löysin itseni lopulta Shorin-ryu Seibukanin alkeiskurssilta täällä Helsingissä. Homma on vielä ihan alussa, mutta olo on kun lapsella karkkikaupassa! :D

Nimimerkki kertoo oleellisen, eli oon ihan tavis harrastelija vailla suurempaa osaamista ja ihmeempiä tavoitteita. Avelta tuli opittua kunnioitus todellisia kamppailijoita kohtaan ja ymmärrys, että mä en kuulu niihin :). Suhtaudun kuitenkin aina treenaamiseen pieteetillä ja yritän tehdä asiat kunnolla, muutenhan hommassa ei oo mitään järkeä. Eli eteenpäin kun jalka vielä nousee!!!