Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ikiturska
heinä 20, 2006, 21.36
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Thieu Lam
Vastaukset: 103
Luettu: 26115

Laredo kirjoitti: Voiko Thieu Lamia/Shaolin kung-futa harrastaa Helsingin alueella? En potku.netin enkä googlen avulla ole treenipaikkoja löytänyt.
Juu. Thieu lamia on tällä nimellä vain Tampereella. Shaolin kung-fun nimellä kulki muistaakseni ainakin joku seura Helsingissä. Hitto kun ei nimeä vaan saa päähän. Mutta löytyyhän Hesasta varmasti muita laadukkaita kung-fuilu porukoita.
Mika kirjoitti: Toivottavasti muuten Thieu Lam -jengiä tulee seuraavaan tapaamiseen! :smile:
Joskus parinkymmenen vuoden päästä voin tulla. Eli sitten kun osaan jotakin. :)
Ikiturska
kesä 27, 2005, 01.13
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Thieu Lam
Vastaukset: 103
Luettu: 26115

Tässä on nyt kohtasillään vuosi tullut lajia harrastettua ja voin kyllä sanoa että se sparraus Thieulamissakin elää, muttei tällä hetkellä voi kovin hyvin ;) Vapaaseen otteluun ei vielä kovin paljon aikaa ole käytetty, mutta ottelutekniikoita on kyllä opetettu useampi.

Kesä on lähinnä omistettu kepin opettelulle, mutta eiköhän se ottelu tässä loppukesästä tai sisälle siirryttäessä palaa taas kuvioihin. Kuten Zherec mainitsikin niin tulemme harjoittelemaan sitä vanhemman kurssin kanssa. Silloin ruvetaan keskittymään enemmän ottelutekniikkaan, etenkin jalkojen käytön harjoittelemiseen, jos niiden vanhempien vuotamiin tietoihin on luottaminen.
Zherec kirjoitti: Silmät ja nivuset ovat iskuvapaata aluetta
Tuossahan ne säännöt kokolailla kaikki muu on kiinn omasta harkinnasta, jota tarvitsee hiukkasen kun hanskat on ainoat suojat mitä käytetään.