Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 5 tulosta

Telepath Carbon
syys 22, 2006, 14.36
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47506

Burn! :lol:
Telepath Carbon
helmi 21, 2006, 20.40
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47506

Yksi viime aikojen hauskimmista oli outo juoppouni. Olin siis itse sellanen perus spuge joka oli palauttamassa pulloja kauppaan (tai oikeastaan se oli sellainen R-Kioskin ja huoltsikan yhdistelmä) että saa vähän rahaa. No, joku 4-5 euroa niistä sitten irtosi ja minä siitä tiskille. Ostin purkkaa (ettei henki haise :lol: ) ja sitten piti ostaa kaljaa mutta tiskin yllä oli mainos että cokis ja pulla niin pitikin ostaa sitten se. Samaan aikaan myyjä sanoikin että "sori kun piti soittaa noi poliisit, mut meillä on täällä käytäntö että jos spuget palauttaa pulloja niin ei voi muuta kun soittaa ne". no sitten kun kytät tuli niin ei ne minusta välittänyt vaan meni pöytään kahville. niillä oli hienot pilottitakitkin vielä. :?: :)

Sitten huomasin että ulkona on joku sakinhivutus menossa, mutta nää poliisit ei noteeraa sitä olleenkaan. minä sitten pihalle huutamaan että "jättäkää se tyyppi rauhaan tuolla on poliisit tulossa!" (joo tosi urheata ja kaikkea) tässä vaiheessa olin kyllä normaali ei-juoppo itseni. no ne siitä sitten rauhottu mutta hetken päästä uudelleen uhoa kerättyään alkoikin tulla mun päälle. kwa chuin ja takakäden suoran siitä kerkesi heittämään ekaan päälletulijaan ennekuin heräsin. :badgrin: höh, antikliimaksi.

T
Telepath Carbon
tammi 13, 2006, 23.03
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47506

Kaveri kertoi kanssa nähneensä unta jossa oli ottanut maksusta käteensä Pepsi -tatskan. Tällaista "piilomainontaahan" harrastetaan kait ihan oikeasti. Missäs muualla kuin Amöriikassa. :p
Telepath Carbon
joulu 18, 2005, 17.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47506

tabitha kirjoitti: Ai helvetti nauroin tuolle ääneen...
+1!

Viime yönä näin jotain hämärää unta ikään kuin intin kertausharjoituksista. Hiihdettiin jossain metsässä eikä hirveämmin napannut koko touhu, mutta myöhemmin juttu kävi totisemmaksi. Etsittiin muka jotain kadonnutta kung-fu:n salaisuuden sisältävää kirjaa, ja joku konkari kertoili sen kirjan historiasta, että kuinka vuonna 200 (tai jotain) kaikki edelliset kirjat olivat olleet vain täynnä turhanpäiväisiä korkeita potkuja ja näyttäviä liikkeitä, ja kuinka tämä uusi kirja kokosi yhteen vain kaikki oleellisimmat tekniikat yms.

Harmi ettei löydetty sitä kirjaa. :( No, ehkä siinä olis vaan lukenut että "Lyö sitä nenään." tai jotain muuta pelkistettyä.

Varmaan juontaa juurensa siihen että pukinkontissa pitäis olla eräskin aihetta käsittelevä kirja. Ja luettavana on kesken vielä se Bruce Leen opus.

T

ps. ja ennekö kukaan luulee että oikesti etsin 'kung-fu:n salaisuutta' kirjoista, niin joo ei. Eiköhän se ole kuitenkin aika pitkälti yksinkertaisesti vaan hitonmoisessa määrässä treeniä. 8)
Telepath Carbon
joulu 16, 2005, 14.15
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47506

Uniketju

Tähän saapi kirjoitella kummalisimpia näkemiänsä unia muiten töllisteltäväksi.

1. Nuorempana näin unta joka oli enemmänkin kuin TV-ohjelma. En esiintynyt siinä itse vaan kuvat seurasivat toisiaan minusta riippumatta. Se kertoi puhuvista dinosauruksista, jotka keinuivat keinussa ja juttelivat. Se vain hieman häiritsi että lähetys oli mustavalkoinen ja siinä oli kiinalainen tekstitys. Ihme vinkuroita vaan juoksi "ruudun" alalaidassa.

2. Tuoreemmassa tapauksessa oltiin kaverin kanssa pieniä puhuvia hiiriä, à la Fievel ja ystävät. Juostiin jossain ihme tehtaassa kissaa karkuun ja väisteltiin kummallisia Tom&Jerry tyyppisiä ansoja joka puolelta. Yhdessä käänteessä päätettiin oikaista jättimäisen pepperonipizzan ylitse, mutta juusto olikin tosi kuumaa ja poltti tassuja ja tahmeata johon jäi kiinni.

Tästä pähkäilemään jotta onko tullut katsottua pienenä liikaa piirrettyjä? Eikä mitä, omatkin tulevat lapset (joskus) lootan eteen vaan ja Acme-alasin kouraan. :smt048

T