Haku löysi 2 tulosta

Point
tammi 1, 2018, 15.05
Keskustelualue: Sali
Aihe: EKIEP-Projekti
Vastaukset: 41
Luettu: 9895

EKIEP-Projekti

Toivon mukaan ketjun aloittaja ja muuten keskustelua seuraavat ymmärtävät, että täällä Potkussa on useita kirjoittajia, joilla on kokemusta lajien levittämisestä niin Suomeen kuin ulkomaille ja he ovat kenties tehneet samat asiat, mitä te olette vasta suunnittelemassa. Heidän antamansa kritiikki kannattaa ottaa huomioon, ettei turhaan keksi joko pyörää uudestaan tai kehitä, jotain sellaista joko ei toimi välttämättä edes paperilla. Jos olette mukana tosissaan, niin nimen tuomin esiin on uskottavuuden kannalta suotavaa. Tietenkin, jos projekti on vielä sen verran vaiheessa, että ette halua tuoda nimiä julkisuuteen esim. Töittennen takia ja Google osuminen takia, on tietenkin ymmärrettävää. Yksi ratkaisu on laittaa ylläpidolle viestiä ja ilmoittautua nimellä, jolloin sitä ei leviteltäisi täällä. Myös Potkumiitit ovat yksi loistava paikka esitellä projektienne filosofiaa. Tämä toimii myös hyvänä palvelun testaamis paikkana, koska potkumiiteissä käyvien ihmisten taustat ovat hyvin erilaiset. Saisitte samalla hyvää palautetta.
Point
tammi 1, 2018, 12.57
Keskustelualue: Sali
Aihe: EKIEP-Projekti
Vastaukset: 41
Luettu: 9895

EKIEP-Projekti

Mielestäni projektin pitäjän olisi hyvä ottaa heti alkuun ns. Bisnes näkökulma aiheeseen. Jos kyseessä on tavallaan uusi tyylisuunta, niin olisi hyvä miettiä mitä uutta ”palvelu” tuo markkinoille sellaista mitä muut toimijat eivät tuo ja onko kohderyhmänä, joku sellainen kohderyhmä, jota kukaan ei ole ennen tavoitellut. Vai kilpallaanko samoilla markkinoilla muiden toimijoiden kanssa samoista asiakkaista? Sen jälkeen on hyvä miettiä bisneksen toteutusta markkinoinnista ihan fyysisiin fasiliteetteihin? Vai onko kyseessä ihan puhdas nettiprojekti? Kuka tästä olisi valmis maksamaan vai tapahtuuko se puhtaasti hyväntekeväisyys pohjalta?

POtkussa on keskusteltu markkinoinnista mm. Tässä keskustelussa.

https://www.potku.net/forum/viewtopic.php?t=18807&start=75


Kamppailulaji markkinat ovat kuitenkin sellaiset, että vetäjän nimillä ja referensseillä on merkitystä jo puhtaasti markkinoinnin kannalta merkitystä. Siksi olisi hyvä miettiä valmiiksi, missä vaiheessa olet valmis tulemaan esille omalla nimellä vai jääkö projekti nettiin ajatustasolla. Toisaalta tässäkään ei ole mitään vikaa. Varmaan sekin on kasvattavaa. Tässä vaiheessa ei ole välttämättä relevanttia keskittyä siihen, onko projektin ydin rannelukoista vapautuminen vai se, että toista nekkaseen nokkaan.