Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Point
elo 20, 2016, 10.43
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Väkivallan ilmenemismuodot Suomessa ja IP-lajien painotukset
Vastaukset: 41
Luettu: 14224

Väkivallan ilmenemismuodot Suomessa ja IP-lajien painotukset

Andy kirjoitti:Miltäs tällaisen paidan kanniskelu vaikuttaisi? Lisääkö turvallisuutta vai vähentää sitä?

Kuva

Eikös Häkkinen joskus sanonut, että tuollaisen asun kantamisesta suurin riski koidu tyylitajulle.
Point
marras 27, 2015, 11.27
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Väkivallan ilmenemismuodot Suomessa ja IP-lajien painotukset
Vastaukset: 41
Luettu: 14224

Väkivallan ilmenemismuodot Suomessa ja IP-lajien painotukset

Jos puhutaan tilastollisesti todennäköisistä tapauksista, niin eikös silloin pitäisi harjoitella tilanteita jotka tapahtuvat yksityisasunnoissa. Naisille puolustautuminen mahdollista raiskausta vastaan sellaisessa tilanteessa, että uhkaaja on päästetty asuntoon ja kenties ollaan istuttu hyvässä uskossa samalla sohvalla.

Miehillä taas yksityisasunnoissa tai mökillä tapahtuvaa rankkaa ryyppäämistä ja sitä taistelua siitä viimeisestä huikasta. Tietenkin reagointi hyökkäykseen makkaraperunat ja puolen litran maito kädessä voisivat olla potentiaalisia tilanteita.

Tietenkin suuremmasta osasta näitä tilanteita voi välttää tai niihin voi varautua (esim huolehtimalla ettei viina lopu). Jotenkin itse kuitenkin tuntuu siltä, että IP-lajien anti tavikselle on niiden tuoma varmuus (tietää, että osaa ehkä tehdä jotain), joka ehkä näkyy päälle siinä mielessä "ettei ole helppo uhri" ja tietenkin kykynä tunnistaa uhkaavia tilanteita, mitä käsittääksi painotetaan koulutuksista aika paljon.