Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 5 tulosta

Point
Loka 6, 2015, 15.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Prostituutio
Vastaukset: 356
Luettu: 27690

Prostituutio

Sen verran pitkä artikkeli, etten viitsi sitä kokonaan copy-pastettaa.
Helsinki on täynnä bordellien jälkiä – maalaistyttöjen kehoista taisteltiin heti rautatieasemalla
1800-luvulla säätyläisnaiset eivät liikkuneet ulkona iltaisin ilman miesseuraa

Kun torimyyjät ja kaupunkirouvat siirtyvät illan tullen sisätiloihin, alkaa Helsingissä öinen kuhina. On vuosi 1867, ja pimeässä kadunkulmauksessa hihaan tarttuva nainen on hyvin todennäköisesti prostituoitu........
http://www.hs.fi/kaupunki/a1444022814163" onclick="window.open(this.href);return false;

Point
Marras 14, 2012, 09.20
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Prostituutio
Vastaukset: 356
Luettu: 27690

Prostituutio

Milloinkohan päättäjiä tai ihmisiä ylipäätänsä lakkaa kiinnostamasta mitä aikuiset ihmiset tekevät makuuhuoneessaan? Epäilen, ettei ikinä :(
Point
Heinä 6, 2012, 15.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Prostituutio
Vastaukset: 356
Luettu: 27690

Prostituutio

Jorge kirjoitti:
Point kirjoitti: . Ja tietenkin vastaan kieltävästi kukkahattujen vakioargumenttiin, että en haluaisi, että tyttäreni, sisareni tai äitini työskentelisi alalla.
Entä poikasi, veljesi tai isäsi?
Päätätkö oikeastaan kenenkään heidän puolestaan, että millä alalla työskentelevät?

Vaikka tietenkin prostituutiota (tai sen muotoja) vastaan on hyviäkin argumentteja, tuo ei kuulu niihin.
Ensimmäiseen kysymykseen: En todellakaan päätä, mutta ehkä sitä haluaisi salaa, että itselle läheiset ihmiset tekisivät "siistimpiä" töitä elääkseen ja "likaisia" tai "vähemmän arvostettuja" töitä tekisivät jotkut muut. Seksipalveluiden myynti on omassa arvoasteikossani (ja ehkä muidenkin) vähemmän arvostettu. Toisaalta pohjimmiltaan sitä kuitenkin haluaisi, että läheiset ihmiset ovat onnellisia ja tekevät elämässään asioita josta nauttivat.

Tuo irroittamasi lause oli lähinnä esimerkki perusargumentista prostituutiosta vastaan, jonka tarkotuksena onkin vedota enemmän toisen tunteisiin (turhamaisuuteen "mitä muutkin ajattelevat") kuin järkeen
Point
Heinä 6, 2012, 15.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Prostituutio
Vastaukset: 356
Luettu: 27690

Prostituutio

NCP kirjoitti:
PDC kirjoitti: Oon sitä mieltä, että prostituutio pitää laillistaa ja työntekijöille maksetaan samalla tavalla palkkaa kuin ennenkin, he vain saavat kerättyä eläkettä ja alaa pidetään työnä siinä missä muutakin. Ei paljon parittajat hakkaa enään jos homma on laillista ja on työ siinä missä muutkin, jota vaikka valtio pyörittää.
Minkä takia valtion pitäisi pyörittää tuota?

Olisi hyvä, että yksityisten "ilotalojen" lisäksi tulisi myös kunnan tai valtion ylläpitämiä ilotaloja. Siellä voisivat työskennellä ne, jotka eivät yksityisellä pärjää.. Leipä olisi pitkä, mutta kapea..
Point
Heinä 6, 2012, 15.00
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Prostituutio
Vastaukset: 356
Luettu: 27690

Prostituutio

Oma suhtautuminen prostituutioon on ristiriitainen Kukkahattutädin ja liberaalin sekoitus. Toisaalta olen huolissanut siihen liittyvästä ihmiskaupasta ja siitä, että kaikki eivät tee sitä välttämättä vapaaehtoisesti (ihmiskauppa, taloudellinen epätasa-arvo). Prostituoidut kärsivät usein mielenterveys ja päihdeongelmista.. Ja tietenkin vastaan kieltävästi kukkahattujen vakioargumenttiin, että en haluaisi, että tyttäreni, sisareni tai äitini työskentelisi alalla.

Toisaalta.. Aikuiset ihmiset saavat puuhata keskenään mitä tahansa eikä kyseistä vanhinta ammattia saada kitkettyä millään lailla.

Ehkä olisikin parasta, että prostituutioon alettaisiin suhtautumaan siinä missä muihin palveluliiketoimintaan ja tämä merkitsisi uusien sääntöjen syntymistä. Silloin määriteltäisiin tod. näk. missä tiloissa ko. liiketoimintaa harjoittaa, mitä vaatimuksia tiloilla on ja millä kriteereillä. (esim tarvitseeko järjestyksenvalvojaa), mitkä olisivat pätevyysvaatimukset, koulutus, tarvitaanko erilaisia "passeja"; hygieniapassia, anniskelupassia jne.. Unohtamatta tietenkään minimipalkkausta, työaikaa jne.

Tällä olisi työllistävä vaikutus... virkamiehille