Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 116 tulosta

Mojo
helmi 14, 2017, 22.02
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Maanantaina vaparissa selkään menoa käsivedolla, selästä takavyötä sekä otteen rikkomista, tästä positiosta sitten kamppailutilanteita. Leg drag pass, techical stand upilla ylöstuloa ja kaatoa. Arm in -giljotiinia pystystä ja alta guardista. Loppuun mattopainia.

Tänään pystysparria Kisiksellä, yhteensä joku 8 erää. Ihan hyviäkin suorituksia väliin, sain takasuoraa kerrankin pelattua etukädellä riittävästi liikkumalla ulos. Säärinblokeista sitä vastoin ei ollut tietoakaan. Lol.
Mojo
helmi 13, 2017, 11.13
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Viikolla 5 vielä jumpat maalla käsipainoilla.

Viikko 6 alkoi reippaasti, maanantaina pekulla treenattiin potkuja ja whizzerin käyttöä pystypainissa. Matossa taisi olla knee slide guardin ohituksista.

Tiistaina oli hyvät pystysparrit Kisiksellä, alusta lähtien rento meininki ja homma oli muutenkin terävämpää. Otettiin kolmeminuuttisia, viimeisen vuoden kakkosen eriä ottaneena meinasi hengästyttää.

Ja sitten se loppuviikko meni ihan rötväämiseksi. Torstaina venähti kutsuvierastilaisuus Sori Taproomissa ja lauantain vujut venähti niin ikään. Tähän kun lisää Fallout kolmosen esille ottamisen ja kokeilemisen (pelasin tätä darrassa varmaan sen kymmenen tuntia), niin tuloksena on melkoisen morlokki olo.

Ei se aina onnistu, ei kun uutta viikkoa putkeen!
Mojo
helmi 2, 2017, 23.08
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Tiistaina reilu tunteroinen thainyrkkeilyä lapinmiehen kanssa. Ollaan sparrattu alkuvuodesta lähtien joka viikko ja koko ajan on sujunut sulavammin, tällä kerralla oli valitettavasti aika sekundaa meininkiä ajoitellen. Puristettiin molemmat välillä vähän liikaa, pari hyvää erää saatiin onneksi väliin.

Illasta salille, naaras on aloittanut kevätdieetin ja kunnollinen poikaystävä kulkee luonnollisesti turpa kiinni rouvan vanavedessä seuraneidin tehtävässä. Ihan kivat iltajumpat, katottiin oikeat liikeradat ja siinä samalla tein lattiapunnerruksen käsipainoilla, mavekolmoset ja pari tukiliikettä.

Keskiviikkona vaparin pekulla kerrattiin kahden jalan shootti ja sprawl, uusina katsottiin ala -ja vartalopotkut sekä suljettu guard ja sen avaaminen. Tällä kertaa tuli ihan hyvät hiet kun haettiin ottelutilanteista alasvientejä.
Mojo
tammi 31, 2017, 00.33
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Vaparin pekulla tänään uusina tekniikoina polvipotkut ilman clinchiä, kahden jalan shootti ja backmountista pakeneminen. Kerrattiin vielä vanhoja juttuja niin kamppailutilanteita ei keretty ottaa muuta kuin lopuksi, eli astetta kevyemmät jumpat. Vasurina saa jotenkin aina päänsä väärään paikkaan alasvienneissä, pitäisi käydä noita läpi vielä ajan kanssa. Anton korostaa tärkeitä juttuja opetuksessa ja juttuja opetellaan ainakin omasta mielestä oikeassa järjestyksessä.

Päivällä oli tapaaminen kasvuyrityksiin erikoistuneen lakitoimiston kanssa, puhuttiin osakassopimuksista ynnä muista aikuisten jutuista. Hassua tehdä sunnuntaina halkoja faijan kanssa 10 kuutiota ja istua maanantaina neukkarissa 1000 euron nahkatuolissa ja juoda kahvia arabian vintage-kupeista.
Mojo
tammi 27, 2017, 22.52
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Ei oo ihan ollut jiirissä tämä treenipäivyrin pitäminen!

Hyvä juttu on se, että alkuvuodesta kamppailutreeni on jatkunut. Tuntuu hyvälle. Olen vapaaottelun alkeiskurssilla, mikä on hauskaa pitkän tauon jälkeen. Viiteen vuoteen ei ole tullut alkeiskurssilla käytyä, ja motivaatiota tuntuisi olevan ihan kivasti tällaiseen kuntojumppailuun.

Iso pyörä voi pyörähtää tuon startup-meiningin kanssa, jos tähtien asennot on kohdillaan. Aikaa on sen verran vähän omaan vapaa-aikaan, että enää en mistään kilpaurheilusta varsinaisesti haaveile. Jos joskus tulee fiilistä ottaa joku matsi niin sitten otan. Pääasia on pysyä kondiksessa, kehittyä mielekkäässä lajissa ja tutustua uusiin ihmisiin.

Eilen tulin maalle töihin, 9 tunnnin polttopuusavotan jälkeen rykäisin pienet käsipainojumpat epistolalla lattiapunnerrus, pullover ja yks kolmas liike jossa noustaan lattialta painon kanssa ylös ja suoristetaan kädet ylhäällä yläviistoon. Vatsoja tuli tehtyä myös. Ylävartaloa on tullut treenattua tietoisesti enemmän kerta se on ollut alikehittynyt muuhun kroppaan verrattuna. Painoja olen nostellut lähinnä silloin kun ei ole päässyt tekemään lajitreeniä tai oheisharjoittelua. Neljää viittä treeniä viikkoon olen saanut tehtyä, mikä on tällä elämäntyylillä ihan hyvin.

Kevättä kohti!
Mojo
marras 13, 2016, 22.14
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

No niin, viime ja tällä viikolla nelisen jumppaa per viikko. Noin ylöjään on tullut tehtyä kotona setit kahvakuulien kanssa, lauantaina kävin pitkästä aikaa hakkaamassa kössiä ja kivaahan se oli. Mukavaa olisi päästä taas lyömään!

Osallistun yliopiston yrityshautomon järjestämään kilpailuun, jossa kolme parasta ideaa pääsee Slushiin ja voittaja Shanghaihin, alkupääomaa yritykseen olisi myös jaossa + hitokseen kontakteja. Päästiin tiimin kanssa finaaliin kolmen parhaan joukossa, vahvasti olisi tarkotuksena viedä kotiin voitto.
Mojo
loka 20, 2016, 10.22
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Edellisestä postauksesta aika lähelle 7 kuukautta. Tässä välissä tapahtui valmistuminen, kohtalaisen rapea marjasesonki, kaksi rakennusprojektia ja pari isoa elämänmuutosta. Raskas mutta tapahtumarikas puolivuotinen takana! Parisuhde vaihtui, opiskelukuviot muuttuivat duunikuvioiksi, ja elämä onkin yhtäkkiä vähän vakavampaa kuin ennen. Tällä hetkellä elämän täyttää Keski-Suomen ja Helsingin välin ravaaminen. Virittelen omaa yrityksen liikeideaa ja samalla on yksi kiinnostava start-up -pöhinä kuvioissa. ja vähän vielä opiskelen silloin tällöin. Ei oo vielä sydäriä tullut, onneksi on vielä aika nuori.

Ei oo hirveesti tullut treenattua. Joku 3-5 kertaa viikossa, yleensä sen 4. Näistä suurin osa himassa. Odotan sitä hetkeä, että joku noista viritelmistä lähtisi vetämään, ja elämä tasaantuisi vähän. Jos näin ei tapahdu, pitää yrittää keksiä jotain. Kesällä otin muutaman yksärin valmentajalta ja suunniteltiin treenirunko kesälle, mikä pitikin ihan kohtalaisen hyvin huomioon ottaen helvetilliset työajat. Kroppa on välillä sitä mieltä, että jotain tarttis tehrä.

Etiäpäin ja silleen.
Mojo
maalis 21, 2016, 11.11
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Oolraidis.

Alkuvuosi meni aika vähillä treeneillä. Tein kokopäiväisesti gradua, jonka sain nyt maaliskuun alun palautukseen. Nelisen treeniä viikkoon enikeis, muttei välttämättä ihan niin kuormittavia kuin olisin halunnut. Viime viikolla (VKO 11) aloitin jonkinlaisen ryhtiliikkeen, siitä tuloksena lajitreenit x2, kotijumpat x3 ja lenkki loikkatreenillä x1. Oli puhetta valkun kanssa myös yksityistunneista, katsotaan jos niitä saisi järkättyä pääsiäisen jälkeen. Treeneihin on kyllä joka kerta mukavaa mennä! Crestillä on päällä hyvä pöhinä ja olen muutenkin tykästynyt pienemmän seuran meininkiin.

Tänään on lähtö maalle pääsiäiseksi. Rakennamme joulun alla palaneen navetan tilalle uuden rakennuksen, johon tulee näillä näkymin uudet tilat marjojen lajitteluun ja käsittelyyn. Sen puitteissa olisi puuhaa läpi koko kevään. Opiskeluissa pitäisi rykäistä pari referaattia sekä legendaarinen HOPS II niin se olisi sitten siinä.

Hyviä juttuja!
Mojo
marras 26, 2015, 12.17
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Marraskuussa on tullut jumppailtua 4-5 kertaa viikossa, pääasiassa kamppailuhenkisesti. parhaimpina viikkoina on saanut se neljä lajiharjoitusta viikkoon Crestillä ja kaveritreenillä kisiksellä – molemmissa on ollut omat hyvät juttunsa. Olen ottanut tavaksi hioa paria tekniikkatreeneissä tehtyä tekua kaverin kanssa kahdestaan. Onko siitä ollut mitään sanottavaa hyötyä, en tiiä, mutta ompahan ollut ihan mukavia jumppia.

Viime viikon keskiviikon treeneistä lähtien on ollut alaselässä semmoinen kokonaisvaltainen jumi. Veikkaisin, että perberistä ja takareisistä säteilee alaselkään jumi. Pari päivää lepäilin ja muutamat avaavat jumpat oon vetänyt iisimmin, mutta ei tuo taida lähteä ilman hierontaa.

Viimeinen opetusharjoittelu tuli taputeltua, että tässä oltaisiin gradua ja paria hassua kurssia vaille valmis :)
Mojo
marras 3, 2015, 17.38
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Noh. Olin opettamassa Malmin työväenopistolla ruanlaittokurssilla, ja käveltiin siitä asemalle yhdessä harjotteluani ohjaavan opettajan kanssa. Siinä matkan varrella naureskeltiin opettajan kanssa, että nyt sais hyvät hikijumpat ilmaiseksi, kun oli nähtävästi sossutuet tulleet kuun alussa ja vähän siellä sun täällä oli pientä rähinää ja muutenkin pirteämpää porukkaa liikenteessä.

Siinä laiturilla siihen meidän eteen parkkeerasi jalat harallaan tämmöinen heppu, ja vaikka siinä juteltiinkin niin huomasin että siellä sitä tehdään itseään ikään kuin tykö. Kun juna sitten tuli ja oltiin menossa sisälle, tämä sankari yritti potkia (miespuolista) opettajaani, joka on siis järkyttävän isokokoinen viikinki. Mentiin junaan ja hän sitten meinasi että tapella pitäisi. Siinä aikani jututin kädet ylhäällä ja puhelin rauhallisesti, kunnes kaveri sitten pariin kertaan yritti lyödä minua. En kolmatta kertaa antanut, vaan tuuppasin vastapalloon nekkuun kämmentyvellä, josta tämä selvästi hölmistyi että ei kai tässä nyt takaisin anneta.

Tässä vaiheessa pari kaveria tuli siihen väliin rauhoittelemaan, nisti huitaisi tätä toista väliin tullutta naamaan jonka jälkeen napattiin siitä miehissä kiinni ja taklattiin seinään. Jälkeenpäin ajatellen se naamalle tuuppaisu ei varsinaisesti rauhoittanut heppua, olisi voinut kaataa sen maahan ja lopettaa homman siihen mutta siinä ikään kuin odottelin josko tähän joku virkaatekevä vielä tulisi ja menin pelkällä etäisyystekniikalla. Toisaalta päästiin eroon siitä näinkin ilman että ketään sattui pahemmin eikä tarvinnut jäädä selvittelemään mitään.
Mojo
marras 3, 2015, 11.26
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Viime viikolla neljä treenikertaa: kaksi thainyrkkeilykertaa, squash+sali ja kertaalleen jumpat kotosalla.

Eilen tuli avattua myös street fight -recordi, päättyi ratkaisemattomaan narkkarin kanssa lähijunassa. Lähinnä jututin ja blokkailin huitomista. Kertaalleen tein whiplashin naamaan, sitten siihen tulikin enemmän porukkaa väliin ja taklattiin tyyppi seinään. Jäi seuraavalla pois junasta, olis halunnu jatkaa tappelua mutta jätin tällä kertaa pahoinpitelyn väliin. Positiivisesti yllätyin, kuinka nopeasti junassakin tuli kaksi miestä auttamaan ja kolmas soitti poliisille.

Illasta taas välineitä Crestillä.
Mojo
loka 28, 2015, 12.09
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Juuh, elikkäs.

Vedetyistä treeneistä oli taukoa joku kolme viikkoa. Olin pari viikkoa flunssassa ja viikon reissussa Israelissa ystävän häissä. Hummus, one love ja silleen. Tuli kuitenkin muutamia kertoja käytyä Kisiksellä nekkailemassa ja jumppailtua kotona sykkeet kohtalaisen alhaalla. Eilen takaisin tekniikkatreeneihin. Potkittiin padeja. 2 ja 1 minuutin eriä: 10 potkun sarjoja, tuplapotkuja, potkuja clinchissä, yksittäisiä kovia potkuja, viimeisenä 2x1min 10 potkun sarjoja kovalla temmolla. Loppuun lähiottelua. Treenien jälkeen pyydettin sparrailemaan ja otin muutaman erän herkillä jaloilla :D
Mojo
syys 16, 2015, 10.40
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Viime viikolla vielä tunnin kössihurjastelut perjantaina ja kolmen vartin säkkijumpat lauantaina maalla. Lattiapunnerruksen käsipainoilla tein vissiin vielä säkinlyönnin jälkeen. Puitiin vilja viikonloppuna ja eräänlaisena liikuntasuorituksena mainittakoon 10 tonnin kaurakuorman lapiointi ja tasoitus kuivuriin. Sunnuntaista takaisin Helsinkiin.

Maanantaina sparritreenit ja eilen tekniikkatreenit. Aika rapsakkaa, vetelin eilen padeja ja ei se nyt liian helppoa ollut. suorat potkut irtoaa ihan mukavasti mutta etenkin takajalan kiertarissa tekniikka vuotaa välillä. Kaipa se siitä. On kyllä mahtavaa treenailla taas!

Aloitin gradussa aineiston keräämisen VRN:n pääsihteerin haastattelulla. Mielenkiintoista matskua tuli, odottelen jo aika innolla seuraavaa haastista. Tuntuu siltä että tämän savotan voisi saadakin roogeriin jouluun mennessä 8-)
Mojo
syys 10, 2015, 13.08
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Keskiviikkona thainyrkkeilytekniikkaa 1,5h. Treenattiin yksinkertaisia mutta toimivia perustekniikoita parilla mausteella. Työntävä etukäsi kaverin pakettiin josta vartalopotku, alapotkun eri variaatioita pariharjoitteluna ja patjaan, jatkoja tähän, pari erää padeja, lihaskuntoa aina failureen saakka. Oli hyvät jumpat vaikkakin pienellä porukalla.
Mojo
syys 8, 2015, 16.03
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Mojo
Vastaukset: 138
Luettu: 42352

Mojo

Moi! Mä oon täällä taas!

Kesä meni varsin pikaisesti, oli kivaa mutta kiireistä. Maalla on mukavaa ja niin edelleen. Treenipuoli rajoittui keskimäärin neljään viikottaiseen treenikertaan. Lähinnä löin säkkiä, hyppäsin narua, juoksin ja pumppasin kamppailijalle tärkeintä lihasryhmää eli rintalihaksia 8-)

Eilen kävin pitkästä aikaa thainyrkkeilysparrissa. Yksinäisenä ratsastajana vaihdoin taas vaihteeksi seuraa ja ostin kausikortin Crestin salille. Jos tällä kertaa viihtyisi pidempään.. Treenit oli ainakin mukavat ja jengi rentoa. Valkulta tuli kommentista kiertopotkusta, tekniikkaa vuotaa ja silleen. Sparrissa huomasi että etäisyyden kanssa oli ongelmia, lähdin liian lähelle potkimaan. Toisaalta kunto kesti ihan siedettävästi ja oli pari kohtalaisen siedettävää pätkää hyvän partnerin kanssa. Näitä lisää kiitos! Tänään jumpattiin kaverin kanssa aamusta tunteroinen nekkausjuttuja kisiksellä, vähän kömpelöä mutta sitäkin reippaampaa oli toiminta.

Muussa elämässä gradu etenee ja menen syksyllä opettamaan työväenopistolle ruuanlaittoa. Paperit pitäisi saada yliopistosta toivon mukaan alkukeväästä. Että semmosta, katse pallossa ja hyvällä pössiksellä kohti uusia seikkailuja :)