Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Janne Oksanen
maalis 21, 2011, 09.01
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kaverilliset iltamapainit
Vastaukset: 62
Luettu: 4941

Kaverilliset iltamapainit

Make kirjoitti: Huono idea.

On tullut todistettua kymmeniä kertoja kun ihmiset painii kännissä, ja joka ikinen kerta häviäjää ottaa päähän sen verran että paini ei lopukkaan siihen, ja tietenkin muu känninen porukka on sitä mieltä, että "antaa jätkiä selvittää asia"..

Eli kännipaini muuttuu totisemmaksi väännöksi. Koetappa siinä yksin mennä sitten väliin. Ai niin, ja tietenkään tällä häviäjällä ei ole mitään harkintakykyä, jolloin tulee eteen tilanne missä Huonokuntoinen kolmekymppinen vääntää hyväkuntoisen nuoremman kanssa ja saa oikeasti päihinsä. (Eräs tilanne).
Sopiiko kysyä mistä päin Suomea olet kotoisin? Veikkaisin, että tässä on kulttuurillinen ero, nimittäin itse en ole koskaan nänyt moista omassa kaveripiirissä. Tosin minä olen yleensä se joka häviää, kun en todellakaan ota tosissaan tai hampaat irvessä.