Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Minato
joulu 21, 2008, 23.41
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Shukokai karate
Vastaukset: 117
Luettu: 39787

Shukokai karate

Itse harrastan Shukokai karatea jo kolmatta vuotta.

Tähän astiset lajin kuvaukset ovat olleet todella hyviä ja kiitos niistä erityisesti cheapshotille!

Itse lasken itseni kolmanteen polveen sillä Kimura on opettanut opettajaani :D Joskus olen kysellet Kimuran tyylistä ja todella analyyttiseksi mieheksi häntä on sanottu.

Shukokain vahvan tyylin olen myös oppinut joskus kantapäänkin kautta. Rintalastojen murtumisista kuulee melko usein. Yleensä vahinko kai sattuu aivan perustekniikalla esim. "Kimuran askeleilla", joka on yksinkertaisuudessaan kahden erin käden lyönnin sarja molemmilla liukuen. Lyöntien teknisyyden takia olen huomannut, että noin oranssin vyön kohdalla tekniikkaan alkaa löytyä jaloista/lantiosta lähtevä nopeus, joka on itselleni ollut tähän asti kaikista suurin oivallus.

Vaikka Shukokai kuulostaa välillä hurjalta ei lajia kannata pelätä. Normaaleissa harkoissa ei itseään satuta. Otteluharjoituksissa mennään heikomman ehdoilla.