Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 6 tulosta

tabitha
heinä 23, 2007, 21.16
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47638

Mistä tulee taipumus nähdä kidutus-unia? Viime yönäkin jotain helvetin kynsien poistamista ja hiekkapaperijuttuja. Itse olen siis se jota kidutetaan ja kipukin on aitoa. Kivoja ilmaisia trippejä nämä unet, tosiaan.
En ikäänkuin saanut lyötyä tai potkaistua tarpeeksi kovaa (jotenkin liittyi varmaan perjantain treeneihin, kun oli niin "heikko" olo). Jotenkin siitä sitten pääsin karkuun.
Mulla on usein sama, eli mättöunessa lyönnit on heikkoja, jotenkin vaikka yrittää vaikka millä tekniikalla lyödä rennosti ja lujaa niin käsi liikkuu kuin supersitkeässä limassa. Toissa yönä painin jotain 8v pikkupoikaa vastaan enkä saanut sitäkään vedettyä turpaan, kun kädet olivat niin tahmeat. :cry:
tabitha
heinä 19, 2007, 18.37
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47638

Nyt näin sattanan ilkeetä unta johon oli vaikuttanut ilokaasuteltan puolelle linkitetty Harry Potter -animaatio... Siinä oli siis joku velhotaistelu käynnissä ja jengini voitti pahiksen, ja saatiin sovinto. Pahis meni jääkaapille ja jostain syystä minulle tuli olo että en ole turvassa ennen kuin olen hoitanut homman loppuun. Pöydällä oli pitkulainen paksusta lasista valmistettu kulmikas viskipullo ja kun tyyppi käveli nojailemaan pöytään niin nykäisin sitä sillä pullolla päähän. Tyyppi oli lähinnä että vai tällälailla ja lähti kävelemään kohti, minä viiltelin sitä rikkinäisellä pullolla rintaan ja otsaan että veri valuisi silmiin. Kaverini, jotka olivat toisessa huoneessa, eivät tienneet asiasta mitään. Sitten sain jotenkin repäistyä tyypiltä paidan pois ja vaikka se siihen asti oli näyttänyt aika laihalta niin sillä olikin karvainen valtava kaljamaha, johon tökkäsin sitten pullon jäännökset niin syvälle kuin pystyin ja viilsin. Se kumartui aina välillä kivusta ja ähki mutta jatkoi selittäen juttujaan joista monista olin yllättäen samaa mieltä ja oli ihan ystävällinenkin minulle.

Kuljimme takahuoneeseen jossa kaverinikin olivat, hän ahdistaen minua edellään ja minä pullolla sohien. Jossain vaiheessa sain mieheltä koko mahan alaosan auki niin että se vain roikkui kainaloista irrallaan, kuin jokin jättimäinen säkki... Verta oli todella vähän mikä oli kaikkein ällöttävintä. Kaverit ihmettelivät että mitä sä oot mennyt tekemään, uhrini sanoi "tossa on mun keuhko, tökkää siihen!" Keuhkot olivat siis paljaana ja olisi pitänyt vain pistää reikä siihen niin se olisi kuollut. Etsin kuitenkin sen sijaan sydämen ja puukotin sen seulaksi, sitten peruutin käytävään ja juoksin etuoven kautta pois.

Sitten pitkä pätkä juoksentelua ihmeellisen vuoristokylän kaduilla jotka oli reunustettu sinisillä kukkasilla. Ajattelin että vaikka tämä onkin unessa niin en voi toipua tästä syyllisyydestä, olo oli lähes sietämätön ja lopetin juoksentelemisen vasta kun törmäsin erääseen toiseen kaveriini joka ei, niinikään, tiennyt taposta mitään. Kyseli että mikä hätänä ja selitin koko asian, eli että epäilin tappaneeni miehen. Hän sanoi että näytä miten ja sitten tuli pahin vaihe. Jouduin käymään koko murhakohtauksen läpi uudestaan, täysin samanlaisena, sivukommenteilla joissa sanottiin "kuvittelepa jos toi mies olisi se ja se". Olin kuitenkin kyvytön sanomaan mitään vaan ruumistani ohjailtiin kuin robottia ja käteni käytteli pulloa. Kattelin vaan niitä lähes irtileikattuja lihanpaloja ja kammosin itseäni. Sitten loppu, rakas siskoni tuli herättämään ja sanoi että mä pidän bileet lähde talosta. Horomeikit naamassa ja vihreää viinalimua jääkaapissa. Inhoan kavereitaan, joten häivyin kuuliaisesti.
tabitha
heinä 18, 2007, 22.01
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47638

Selkouni (lucid dream) viime yönä. Olin täysin "hereillä" ja pystyin ajattelemaan selvästi ja loogisesti. Tiedostin olevani unessa ja ihmettelin että miten voin nähdä tällaisia juttuja ja ovatkohan silmäni auki vai kiinni. Tulin siihen tulokseen että kiinni. Olin jonkinlaisessa elokuvateatterissa missä ei ollenkaan ollut penkkejä vaan vain porrasmainen, laaja lattia. Se oli vaaleanruskea ja hassusti "jaokkeinen". Siinä sitten juoksentelin ja hypin eri suuntiin, miettien mitä tekisi. Sitten muistin että joku oli sanonut että jos tulee selkouni niin kannattaa yrittää lentää, kun sen saattaa pystyä tekemään. Juoksin täysillä niihin portaisiin, hyppäsin niin pitkälle kuin pääsin ja läsähdin seinään... Sitten yritin nousta lentoon siitä, mutta pääsin vain pari senttiä ilmaan...

Kaikki siis ihan niin kuin valveilla, kroppakin tuntui oikein todelliselta. Aika pitkään ehdin kelailla että mitenköhän täältä hemmetin paikasta nyt pääsee mihinkään, ja sitten yritin vain kuvitella itseäni jonnekin muualle. Nukahdin siitä sitten sellaiseen uneen mikä ei enää ollutkaan "lucid" ja putosin tavallaan vähän itse kärryiltä. Tapahtumat menivät epäloogisiksi enkä enää ohjannut niitä itse. Samoin katosin itse henkilönä kokonaan tarinasta jossain vaiheessa.

Jotain hemmetin planeettaa uhkaava supernova ja iso osa Battlestar Galactican henkilökaartista liittyi kiinteästi tapahtumiin. Planeetalla joka tulisi jäämään räjähtävän tähden alle, oli eräänlainen tanssipaviljonki johon oli tullut paljon ihmisiä katsomaan paisuvaa tähteä. Pois piti lähteä ennen kuin se posahtaa mutta osa oli unohtanut koko asian, mukaan lukien minä. Ensin oltiin asenteella että nyt kaikki kuollaan mutta jotenkin saatiinkin aikaan mittava pako-operaatio, johon liittyi 2 muovista avaruusaluksen rötisköä jotka joku alien oli unohtanut parkkipaikalle. Tavallaan avaruusalusten Trabantteja... Siellä oli kuitenkin vain 5 avaruuspukua ja pakenemassa oli 6 henkeä. Yksi joutui siis tunkemaan itsensä mustekalojen säilytyslokeroon jossa oli säteilysuoja. Mustekalat olivat sellaisia pieniä, kirkkaita kuin Fisher-Pricen lelut ja siis alieneiden ruokaa. Ja hyvin, hyvin eläviä ja kiemurtelevaisia.

Sitten kun matkustettiin (en ollut enää mukana tarinassa vaan jäänyt planeetalle ja kuollut siellä) niin jotenkin alukset paisuivat matkan aikana ja yhtäkkiä olikin täysimittainen alus viljasiiloineen ja mustekala-altaineen. Sitten rupesi tulemaan niitä eri tyyppien look-a-likejä ja meinasivat raiskata yhden naisen (johon jotenkin oudosti samaistuin, vaikkei se ollutkaan varsinaisesti minä) ja retuuttivat sitä johonkin komeroon, siellä se sitten sai tapettua toisen niistä kahdesta samannäköisestä tyypistä. Mua ällötti vähän kun siitä tullut sotku oli aika oudonnäköistä, vähän kuin olisi ollut verta ja kermavaahtoa.

Päädyttiin sitä uudelle planeetallekin jossain vaiheessa mutta se oli ihan umpiouto paikka, ruoho oli todella vaalean vihreää ja ihan outoa ja hyönteiset ja kalat sellaisia jumbojetin kokoisia. Maata kun kaivoi niin esiin tuli kourakaupalla airsoft-kuulia, jopa niitä vihreitä ja punaisia joita nykyään ei enää käytetä. Pelkäsin jotenkin että jos niitä kerää ison määrän ja pistää yhteen purkkiin ja jättää jonnekin pimeään vajan perälle niin sinne syntyy jokin hyönteisensikiö joka on ehdottomasti vaarallinen.

Ja tuossa noin 0,05% kaikesta kamasta aukikirjoitettuna.

Tarinaan liittyi n+1 sivutarinaa ja varsinainen kehyskertomuskin oli peräti eeppinen, saaden minut herättyäni miettimään pääni puhki sitä miten tuollaisen määrän kamaa voi nähdä yhdessä yössä. Se hommahan kestäisi useita päiviä elokuvanakin?
tabitha
joulu 24, 2005, 01.07
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47638

O_o

Itse olen nähnyt rivon unen Urho Kekkosesta ja luokanopettajastamme. Se oli joskus 12-vuotiaana. Tämä on eka paikka missä ikinä kerron siitä. Tapahtui kun olimme katsoneet koulussa dokumenttifilmin Kekkosesta, ehkä siinä filmissä oli jotain piilovaikutteita.

En ollut unessa itse mukana. Uni meni niin, että Kekkonen hiihti hangella, ja yhtäkkiä sillä ei ollutkaan vaatteita. Oli jotain häikkää potenssin kanssa niin hän laittoi suksisauvan alushousuihin (joo, todella loogisesti yhtäkkiä olikin taas vaatteet päällä) Sitten hän nousi hiihtohissillä jonkinlaiseen vaellusmajaan jossa odotti meidän opettaja, ja se makasi sängyssä pelkästään leopardi stringit päällä, ei ollut kaunis näky. Siihen heräsin ja oli ällö olo aika kauan.
tabitha
joulu 23, 2005, 23.50
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47638

JanneM kirjoitti: heheh... Mä näin viime yönä unta Tabbysta.... :oops:
Millaista?

Mä näin kerran unta Jussi Häkkisestä. Se oli aika pelottavaa.
tabitha
joulu 18, 2005, 14.55
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 798
Luettu: 47638

kenttiensankari kirjoitti: Näin pari yötä sitten unta potku.netistä. Laitoin kuvani tänne, ja sitten Andy kommentoi sitä näin ":shock: Kamala ripuliranne"
Ai helvetti nauroin tuolle ääneen...

Itse näen tappeluaiheisia unia harvoin. Yleensä ne ovat sellaisia että kroppa tuntuu lyijynraskaalta ja yritän lyödä, potkia ja painia henkeni edestä, mutta jotenkin se ei vain vaikuta millään tavalla vastustajaan. Sama juttu kuin unissa, joissa juoksee, mutta ei pääse eteenpäin. :shock: