Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

TRU
elo 6, 2012, 12.44
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Jailhouse rock / 52 blocks
Vastaukset: 135
Luettu: 42956

Jailhouse rock/ 52 blocks

obmijoy kirjoitti: ...Eli siitä läpi mistä aita matalin on ehkä se pohjimaisin filosofia venkuloiden selviytymisopissa...
No aika usein näinkin, mutta kyllä siinä porukassa kovia treenaajia ja urheilijoitakin on. Omissa asiakkaissa se mömmöt+puntti on edelleen ykkönen mutta hyvänä kakkosena tulee vapaaottelu. Sitä treenataan tosi paljon siinä skenessä nykyään. Entinen venkuloiden ykkössuosikki bokrailu on omien havaintojen mukaan hieman menettänyt vetovoimaansa.

Eli ulkoinen habitus on se mikä täytyy olla kondiksessa; massaa ja kokoa, tatuoinnit ja sopivasti esille tuotu vapaaotteluharrastus niin a vot. Toisaalta tätä porukkaa sitten kauhiasti hämmästyttää jos joku ei heti käykään tärisemään kun lihakset pullistuvat Tapout-paidan alta :D

Aseita vankiloissa on kehitelty kautta aikojen, eräs mielenkiintoisimmista näkemistäni on "Funky Cold Medina", eräänsorttinen veitsi jonka terä uitetaan uloste- yms. sekoituksessa toiveena että aiheutettu haava tulehtuu mahdollisimman pahasti.

TRU
TRU
maalis 7, 2012, 19.26
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Jailhouse rock / 52 blocks
Vastaukset: 135
Luettu: 42956

Jailhouse rock/ 52 blocks

STR kirjoitti: ...Käsiraudat kädessä tuo varmasti hyvän lisän harjoitteeseen (jos tarpeeseen tulee)...
Sen kummemmin kantaa ottamatta tähän tyylisuuntaan tai leiriin, käsiraudat ovatkin sellainen härveli että kun toisen lenkin saa ranteeseen niin niistä kannattaa sitten pitää se saatu ote. Olen nähnyt tapauksen jossa raudoittamisen kohteena ollut henkilö löi vapaana heiluvan käsiraudan lenkin konstaapelin päähän pystyyn leuan alta ylöspäin suuntautuvalla liikkeellä kun pääsi reuhtomaan itsensä irti raudoittajilta.

Sillä auki olevalla lenkillä voi tehdä muitakin temppuja mutta niistä ei tässä sen enempiä ;)

TRU

PS. kuulisin minäkin mieluusti kokemuksia puheena olleelta leiriltä.