Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

sihteerilintu
marras 7, 2013, 15.18
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvallisuusalalla työskenteleminen?
Vastaukset: 140
Luettu: 23423

Turvallisuusalalla työskenteleminen?

nomad kirjoitti:
sihteerilintu kirjoitti: Oma mielipiteeni on se, että voisin kyllä on Palmialla töissä - ja mukavaa väkeäkin heillä on, mutta en välttämättä ostaisi Palmialta turvallisuuspalveluja.
No siitä sit kokeilemanhanhanhan. :smt003
Hyvä idea. Sehän on kuitenkin nousemassa Suomen johtavaksi puhejudon asiantuntijaksi. Palkkahan ei muuttuisi, mutta haen heti kun Palmia alkaa myöntämään vyöarvoja puhejudossa, jolloin vanhat voimankäyttövälineet ja tekniikat jäisivät vain kuriositeetin asemaan. Puhejudolla luulot pois, niin se on siinä. :p
sihteerilintu
marras 6, 2013, 11.24
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvallisuusalalla työskenteleminen?
Vastaukset: 140
Luettu: 23423

Turvallisuusalalla työskenteleminen?

T-T kirjoitti: Tämän lisäksi on kysytty perusteluja, siihen millätavoin on hyväksyttävää se, että kymmenet ihmiset joilla on kattava cv, ja ovat yleisesti tunnustettu hyviksi ja tunnollisiksi työntekijöiksi ohitetaan muun muassa pitkäaikaistyöttömillä.
Palmiasta kun on kyse, niin heillä taitaa olla hieman omanlaisensa henkilöstöpolitiikka ja se, miten työssä olevaa henkilöstöä sijoitetaan - realiteetteja huomioimatta - eri kohteisiin. Nykyisessä kohteessani (jossa on myös Palmian vartijoita) osa Palmian vartioista on saanut kiellon saapua kohteeseen töihin, koska heidän habituksessa/kyvykkyytensä ei herätä asiakkaassa tarvittavaa luottamusta tai eivät ole olleet halukkaista ottamaan vastaan muutamia, turvallisuuden varmistamiseen liittyviä tehtäviä. Palmialla on kyllä päteviäkin vartioita, mutta jostakin syystä niitä ei aina tässä kohteessa satu olemaan. Ja silloin kun on sopivaa Palmian vartijaa ei ole paikalla, mutta tarvetta olisi, niin silloin asiakas on pyytänyt minua tulemaan Palmian "tontille" suorittamaan tilapäistä vartiointia - säännöllisesti. Hieman vitsikkäältä kuulostaa, mutta kuitenkin totista totta.

Oma mielipiteeni on se, että voisin kyllä on Palmialla töissä - ja mukavaa väkeäkin heillä on, mutta en välttämättä ostaisi Palmialta turvallisuuspalveluja.