Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

javu
elo 18, 2006, 07.50
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Sienien valmistaminen
Vastaukset: 27
Luettu: 2290

Soosin teet helposti. Viipaloidut sienet kuivaan pannuun ja kohtuullisella lämmöllä sekoitellaan niin kauan että kutistuvat ja ruskistuvat sopivan näköisiksi. Sitten voita ja sipulisilppua perään ja kuullotellaan kunnes sipuli on pehmeätä. Päälle purkki kermaa, kiehautus ja maustetaan pippurilla ja suolalla sekä suurustetaan vaikka ohrakkaalla. Tai vaihtoehtoisesti suurustus niin että paistovaiheessa vähän reilummin voita ja siihen sekaan vehnäjauho ja kermaa lisättäessä sekoitellaan huolellisesti. Jos tuntuu ettei tule makua tarpeeksi niin liraus liemifondia antaa hyvän säväyksen.

Grillissä tulee hyviä kans, otat sienistä jalan pois ja niin paljon sopivaa juustoa (tuore-, home-, mustapekka tms) sisään kuin menee ja pekoninsiivu ympärille. Hammastikulla paketti kiinni ja grilliin tai ehkä vielä helpommin rivi sieniä pitkään puutikkuun niin on helpompi käännellä.