Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

PDC
elo 29, 2013, 00.06
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Takedown Magazine 1/2013
Vastaukset: 27
Luettu: 8170

Takedown Magazine 1/2013

Ei nyt tarvi ottaa kirjaimellisesti sitä 76 sivua. Pointti oli, että esim. 5 haastattelusta voi saada 3 syväluotaavampaa helposti :)
PDC
elo 28, 2013, 23.47
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Takedown Magazine 1/2013
Vastaukset: 27
Luettu: 8170

Takedown Magazine 1/2013

Benun viesti oli hyvä!
PDC
elo 28, 2013, 23.40
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Takedown Magazine 1/2013
Vastaukset: 27
Luettu: 8170

Takedown Magazine 1/2013

Selailin lehteä joten en muista tarkkaan minkälaisia jutut olivat. Mutta, näkemys.

Tatuointilehtien puolella loistava esimerkki toimivista henkilöhaastatteluista on TAM (Tattoo Artist Magazine) puolella.

http://www.tattooartistmagazine.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lehdellä on kerrallaan noin 3-5 artistia jotka kertovat todella yksityiskohtaisesti tatuoimisesta. Haastattelijoina ovat enimmäkseen vain ja ainoastaan toiset artistit (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta), ja kysymykset menevät aina neulojen käytöstä pigmenttien käyttöön ja asiakkaan kohtaamisesta ja asennon hakemisesta vaikutteisiin ja tapoihin tehdä asioita. Lista on loputon.

Haastattelut ovat pitkiä. En muista kuinka pitkä esim. yksi omistani oli lehdessä, mutta kun lähetin sen lehteen siinä oli noin 76 sivua.

Eli kyseessä ei ole mikään leikkaa liimaa konsepti, vaan todella syväluotaava lehti. Vuosia lehti oli sellainen jota sai ostaa vain ja ainoastaan tatuointiartistit, tiedä miten nytten, mutta pointti toki ei ole se vaan se syvyys niissä jutuissa.

Tämä on helppo kääntää sitten kamppailulajeihin. Kysymällä kysymyksiä joita normaalissa keskusteluissa toisen kamppailijan kanssa tulee esille, ja kääntämällä se tekstiksi.

edit. Yksi iso juttu mikä unohtui on se, että toimiva juttu minusta on sellainen mikä ei ole vakava. Läpän heitto pitää ja saa näkyä tekstissäkin. Siksi niitä on mukava lukea :)