Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Risto R
loka 17, 2016, 13.35
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Veitsi vastaan veitsi
Vastaukset: 70
Luettu: 16987

Veitsi vastaan veitsi

Mitä muuten sanoo potkun veitsitaiteilijat? Vikkelästi veitsi ainakin liikkuu. Tuossa siis videota siitä mikä on italialaista ja mikä ei.



Ainakin pitää puhua italialaisella aksentilla. :D
Risto R
loka 17, 2016, 11.34
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Veitsi vastaan veitsi
Vastaukset: 70
Luettu: 16987

Miekkailua

Kun ekan kerran kuulin tuosta Roberton systeemistä, olin kyllä hieman skeptinen, koska näitä traditionaalisen puukkohipan taitajia on ennenkin ollut ja kaikki ei ihan sitten hirveen kosheria ole olleet. Nyt kun lukaisin tuon kirjan esittelypätkän, niin vaikuttaisi siltä että kaverin on kyllä tutkinut noita hommia pitkään ja hartaasti. Nyt vähän harmittaa kun en päässyt Roberton seminaarille kun hän täällä kävi... Ehkäpä tulee vielä joskus käymään.

Veitsi vastaan veitsi-ketju ois varmaan ollut parempi tälle.

Ylipotkija: Siirretty Miekkailu-ketjusta
Risto R
helmi 4, 2016, 13.07
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Veitsi vastaan veitsi
Vastaukset: 70
Luettu: 16987

Veitsi vastaan veitsi

Hyvä video tosiaan ja niin kuin Deus sanoi, niin kontrasti noiden kahden eri videon vällilllä on huomattava. Jännä miten ekassa videossa oli kuitenkin joku koodisto päällä, kun toiminta "keskeytyi" siksi aikaa kun toinen asetteli takkiaan paremmin käteen.
tonik kirjoitti: Samalla pieni viilto pari käsiin kun tyyppi hyökkää. Muutama kerta kun osuis niin luulen että hyökkääjältä menis usko.

Tästä näkisin että tuo on jossain määrin mahdollista, muttei välttämätöntä. Siis viiltoja ois saanut varmasti kohtuu helposti aikaiseksi, mutta jos viillot ei ole sellaisia että ne vaikuttaa kykyyn käyttää asetta, voisi vaikutus olla haluttua pienempi. Silloin voisi olla ehkä vaikutusta jos kaveri näkisi selkeästi vahingoittuneen kätensä ja huomaisi että nyt on asiat huonosti. Ehkä. Nythän videossa toinen saa vekkiä rintakehään, eikä toiminta lopu ennenkuin ulkopuoliset tulevat keskeyttämään toiminnan. Tiedä kuin kauan osumaa saanut heppu ois heilunut muuten. Tämä lienee yksilökohtaista meneekö paniikkiin/miten reagoi ruumiinvammoihin.